Öltözködjünk

Anyag csak egy van…

Megérkeztek az üzletekbe az új farmermodellek, és azonnal elrohantunk körülnézni. Ez ugyanis olyan alapdarab, hogy minden évben érdemes megvennünk a legújabb fazont. Van miből választani!

Amint azt az utóbbi időben megszokhattuk, az idén is leporoltak a tervezők régebbi modelleket, ezúttal az ’50-es ’60-as években viselt farmereket. Ami biztos, hogy a sokak által kedvelt, szépséges hímzésekkel díszített farmerek teljesen eltűntek a kirakatokból, helyüket az élénk és feltűnő színes farmerek vették át.

Promod - 10.500 Ft
Promod – 10.500 Ft
Mango 11.799 Ft
Mango 11.799 Ft

Mango 12.699 Ft
Mango 12.699 Ft
Promod, 9800 Ft
Promod, 9800 Ft

A farmer az, amiből kortól és nemtől függetlenül mindenkinek lapul legalább egy-két darab a szekrényében – ez a szám csak magasabb lehet. De az biztos, hogy ha egy kis időt fordítunk a keresésre, előbb-utóbb találunk az alkatunknak és a személyiségünknek megfelelő darabot valamelyik cég kínálatában. Természetesen nem mindenki szeret farmert hordani, de nekik is szempont lehet a kényelem és a strapabíróság. Annak, aki még szereti is, felesleges is magyarázni az előnyös tulajdonságait, hiszen biztosan alig várja, hogy kijöjjenek a legújabb, legtrendibb darabok, és beszerezhessen magának legalább egy új példányt.

Esprit
Esprit
Guess – Dardevil 132$
Guess – Dardevil 132$

Akik ebbe a második csoportba tartoznak, azoknak sincs talán olyan ceruzafarmerük, amelyet az idén hoztak ismét divatba a szivárvány minden színében. Mivel ezt a modellt inkább a fiatalabb lányoknak, valamint a vékony testalkatúaknak ajánljuk, ezért a többieknek jó hír lehet, hogy ezzel párhuzamosan egy másik szál is elindult a farmerdivatban, ez pedig a csőszár. Ez az a nadrág, amely kimondottan jól mutat a gömbölyded formákon, már csak azért is, mert a dereka kicsit magasított – de nem annyira, mint az előző szezonban volt, azokat gyorsan kifuttatták. Ami a színüket illeti, a csőnadrágokat inkább a hagyományosabb színekben találjuk meg, és csak minimálisan koptatottak, a márványosakat szintén száműzték a piacról a divatmágusok, most ebben a fazonban inkább a konzervatívabb színek hódítanak.

Levi's 20.990 Ft
Levi’s 20.990 Ft
Pimkie, 9450 Ft
Pimkie, 9450 Ft

Pimkie - Rouge 9450 Ft
Pimkie – Rouge 9450 Ft

Jó hír a pasiknak, hogy az idén már tavasszal is biztosan látni fognak – de nyáron aztán csőstül – farmersort alól kivillanó hosszú combokat, amelyeket csak nyújtani fognak a magas talpú, a lábfejet is mutató saruk és papucsok. A farmersortokkal azért óvatosan bánjunk! Ennek a viselését hagyjuk meg inkább a tinédzsereknek, ezzel elkerülhetjük a kényes szituációkat.
Aki nem sortpárti, annak javasoljuk a farmerszoknyákat, amelyeket az idei szezonra némileg hosszabb fazonban is készítettek nekünk.

Pimkie, 6500 Ft
Pimkie, 6500 Ft
Mango, 9499 Ft
Mango, 9499 Ft
Levi’s, 19.990 Ft
Levi’s, 19.990 Ft
Levi's, 20.990 Ft
Levi’s, 20.990 Ft
Mustang
Mustang

Amiért még érdemes átnézni a saját vagy idősebb testvérünk szekrényét, az a farmerkosztüm. Ha valaki talál legalább egy blézert, feltétlenül emelje be tavaszi ruhatárának alapdarabjai közé, és hordja virágos kiegészítőkkel, pasztellszínű felsőkkel!

H&M
H&M

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top