Öltözködjünk

Túlszoláriumozott bőr, idétlen pólók, teniszzokni – 8 dolog, amit utálunk a pasikon

Kecskeszakáll, túlszoláriumozott bőr vagy Bundesliga-frizura? Ugye nem csak bennünket ver ki a víz ezek láttán? Összegyűjtöttük azt a 8 dolgot a pasikon, amitől borsózik a hátunk.

1. Túlszoláriumozott bőr

Kíváncsiak voltunk, ti mit szóltok a bajuszhoz és az agyonszoláriumozott pasikhoz – KATT A VIDEÓÉRT! »

Az egészséges, napbarnított bőrszínt imádjuk, abban van valami vadság, valami szélfútta őserő. Ellenben a túlzásba vitt szoláriumozástól besárgult, narancsszínű férfiakkal nem tudunk mit kezdeni. A legkínosabb, ha a popsi ráncában, a hónaljban vagy a fül mögött az eredeti bőrszín is megmutatkozik. 

Anne Hathaway és Valentino
Anne Hathaway és Valentino

2. Bajusz

Egyesek szerint csak megszokás kérdése, mások azt tartják, hogy a „jól megtermett” bajusz a férfiasság jelképe. Szerintünk viszont utoljára a Magnumot alakító Tom Sellecknek állt jól. Hiába a legvonzóbb sztárok – George Clooney, Brad Pitt vagy Harrison Ford – kampánya, azért legyünk őszinték: a háromnapos borostán túl a bajusz legtöbb változata borzalmas.

Brad Pitt
Brad Pitt
Harrison Ford
Harrison Ford

 

3. Béna üzenet a pólón

„Mind szívunk, csak nem egyformán”, „monnyon le!”, „Mr. Perfect” – az ehhez hasonló pólófeliratokért a pasik odavannak. Szerintünk pedig nem viccesek! Azt viszont elismerjük, hogy vannak olyan feliratok vagy rajzok – ha kevés is –, amelyeket elolvasva valóban jobb kedvünk lesz.

Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Justin Timberlake
Justin Timberlake

 

4. Brill a fülben

A nők legkedvesebb ékszere az utóbbi időben a férfiak fülében is díszeleg, hatalmas méretű brilleket hordanak. Ennél már csak az a rosszabb, ha az aluljáróban vagy a piacon vásárolt 500–1000 forintos kaviccsal próbálja valaki utánozni őket.

Pharrell Williams
Pharrell Williams
David Beckham
David Beckham

 

5. Csőnadrág

A szűk farmernadrág nem először került a férfiak ruhatárába, az indie és emo irányzatok miatt lépten-nyomon találkozni vele. Pedig ez a ruhadarab egyik férfinak sem áll jól, ahogy a harisnya sem. Még az alultáplált, vészesen sovány srácok sem csinosak benne, de nekik legalább a nadrág felvétele nem jelent gondot.

Pete Wentz
Pete Wentz

 

6. Fehér teniszzokni

A teniszzokni viselését a pályán kívül be kellene tiltani, és nem csak azért, mert a teniszezőkön és Michael Jacksonon kívül soha senkinek nem állt jól. Szandállal kombinálva pedig halálos csapást jelent a divatra érzékenyeknek.

Roger Federer
Roger Federer
Michael Jackson
Michael Jackson

 

7. Smink

Világfájdalom, melankólia és szörnyű meg nem értettség sugárzik a feketével vastagon kontúrozott szemekből. A sminkelt fiúk talán azt gondolják, így megsajnálják és ölbe veszik őket a nők? Semmiképpen sem szeretnénk egy olyan férfit babusgatni, aki úgy néz ki, mint mi!

Jared Leto
Jared Leto

8. Copf

A hosszú hajú férfiak tényleg hisznek a tincseik vonzerejében. Akinek volt már dolga ilyen Sámsonnal, az tudja, hogy a fürdőszobába bejutni képtelenség, amíg őkegyelme át nem fésüli a hajkoronáját, és le nem lapogatja a babahajakat. A műremekként kezelt egyszerű copfot tilos megérinteni, de az elhullajtott, csapban hagyott hajszálakat nyugodtan összeszedheted. Aj-aj, kinek kell ennyi macera? Srácok, le a hosszú hajjal!

Orlando Bloom
Orlando Bloom

 
Kíváncsiak voltunk a ti véleményetekre is:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top