Öltözködjünk

Az 5 legrondább ruha az Oscar-gálán

Valaki terítőnek, más pedig vízi mentőnek öltözött. Nézd meg, melyek voltak az idei Oscar legnagyobb mellényúlásai.

Az Oscar-gála legrondább ruhái

Az 5 legrondább ruha az Oscar-gálán
Ki volt a legszebb az Oscaron?

Penélope Cruz és a tapadós

A spanyol színésznő ritkán nyúl mellé, legtöbbször olyan ruhát választ, amely kiemeli az adottságait és palástolja az esetleges hibákat (nem nagyon van neki). Azonban ezzel a tapadós ruhával nem igazán győzött meg minket. Szülés után pár héttel ugyanis nem ez a legelőnyösebb fazon, persze ha azt nézzük, hogy ez így még mindig természetesebb, mint Beckhamné asszonyság szülés utáni légszomjat okozó szettjei…

Az Oscar-gála legrondább ruháiMelissa Leo és a terítő

Ha lett volna zongoránk, akkor biztos vagyok benne, hogy a nagyanyánk valami hasonló terítőt horgolt volna rá. A nagy fa hangszerhez abszolút passzolt volna az aprólékos kézimunka, azonban friss Oscar-díjas színésznő igencsak melléfogott, ráadásul nemcsak a fazon, a szín és az anyag sem áll jól neki. 

Az Oscar-gála legrondább ruháiJennifer Lawrence és a Baywatch 

Szólt ennek a lánynak valaki, hogy az Oscar-gála nem a tengerparti sorozatok legjobbikának hivatalos castingja? Ez az információ valószínűleg elkerülte a figyelmét, ugyanis pont olyan a ruhája, mint amilyenben minden fuldokló álma, Pamela Anderson mentette a beitalozott szörfösöket. Két kérdés marad csupán: Igazi-e a melle? És van-e rajta bugyi?

 

 

Az Oscar-gála legrondább ruháiScarlett Johansson és egy másik rendezvény

A telt ajkú színésznő ruhája akár még jól is elsülhetett volna. De nem így lett. A ritkán hibázó szépség azonban nem a gála hangulatához illő ruhát választott, nekünk kicsit túl közönséges. Persze ha valaki frissen vált, annak megbocsátható, hogy minden alkalmat megragad arra, hogy pasit szerezzen magának. 

 

 

 

 

 

Az Oscar-gála legrondább ruháiClaire Danes és a halálos unalom

A színésznő Golden Globe-os ruhájától még a szigorú divatszakértők is elismerően nyilatkoztak, így aztán joggal merülhet fel a kérdés, hogy ez a műtősköpeny hogyan jutott az eszébe? A ruha mellrésze ugyan szép és elegáns, de ennél több pozitívumot sajnos nem lehet összeszedni. 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top