Öltözködjünk

Így ne válassz fürdőruhát!

Mindenki igazán jó vásárt szeretne csinálni. Ha fürdőruháról van szó, akkor nemcsak az ár, hanem a tartósság és a fazon is sokat nyom a latba. Nincs annál rosszabb, mint amikor másnap a csodás bevásárlószatyrok felé pillantva megfogalmazódik a gondolat: mégse ezt kellett volna választani.

Tényleg 80D a méreted?

Megdöbbentően sok nő nincs tisztában a saját ruhaméretével. Ez pólónál még csak-csak elmegy, hiszen maximum bő kicsit, vagy ott is simul, ahol nem kellene, de fürdőruhánál katasztrofális következményei lehetnek a mérettévesztésnek. Ha kisebbet veszel a kelleténél (ez a gyakoribb), akkor a bevágó gumi az apró párnácskából is buggyanó hájat csinál. A melltartónál pedig minden mozdulattal a villantást fogod kockáztatni. Ha nem akarsz mozdulatlanul feküdni naphosszat, akkor inkább vállald be a boltban, hogy 44 a méreted, mint az égést a strandon. Ha nagy Rád a fürdőruha, az sem az igazi, hiszen ha lötyög és félrecsúszik az sem túl esztétikus, és nem is kényelmes. Ha nem tudod a méreted, akkor inkább kérj segítséget, használj melltartóméret-kalkulátort! Megéri.

Nem a legolcsóbb a legjobb vétel

Ahogyan minden más termék esetén, úgy a fürdőruháknál is egyre több az olcsó és rossz minőségű holmi. Elsőre persze jól hangzik, ha pár ezresért hasonló fazont szerezhetsz be, mint egy márkás darab. De amikor az első viselés után kibolyhosodik, vagy éppen hordhatatlanná keményedik benne a gumi, akkor felmerül a kérdés: megérte? Nem elég, hogy kezdheted újra a keresgélést, de a fürdőruhára szánt kereted is kisebb lesz, hiszen bármilyen olcsó, nem volt ingyen. Szóval gondold át a dolgot, ha valamit nem egy vagy két alkalommal szeretnél viselni, akkor érdemes megbízható márkát választani.

Így ne válassz fürdőruhát!

 

Tudod, mi a te színed?

Nyáron is azok a színek állnak jól, amelyek télen. Persze lehetsz merészebb, válogathatsz több harsány árnyalatot, de azért az alapszabályok itt is maradnak. Szőkéknek csak igazán barna bőrhöz ajánlható a fehér, mert egyébként sápaszt. A fekete hajúak pedig kerüljék a feketét, hacsak nem akarnak emósnak öltözni a vízparton. Ha barna vagy, szinte bármit viselhetsz, de barnában elég szürke leszel, még akkor is ha ez képzavar.

Még több tipikus hiba és tipp a Fürdőruhák blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top