Öltözködjünk

Értelmetlen mobilalkalmazás készült kismamáknak

Nem újdonság, hogy a kismamák többek között tükörben készült szelfiken is megörökítik a pocakjuk növekedését, és ennek kivitelezése nem is tűnik különösebben nagy ördöngösségnek. Egy amerikai cég szerint azonban ehhez is szükség van egy külön mobilalkalmazásra.

A Bumpie nevű, ingyenesen letölthető alkalmazás azt ígéri, hogy segít elkészíteni a tökéletes kismamaszelfiket, méghozzá például úgy, hogy a fotó elkattintása előtt bejelöli a képen a fej, a pocak és a felsőtest optimális helyét. Az applikáció emellett minden héten emlékeztetőt is küld a készülék képernyőjére, nehogy a kismama elfelejtse elkészíteni az aktuális heti szelfit. Az elkészült fotók pedig egy mappában landolnak, ahonnan a várandós nő megoszthatja azt más kismamákkal eszmecsere, vagy épp értékelés céljából.

Vagyis az alkalmazás, ne szépítsük, érdemben semmi újat nem tud, az egyetlen célja az, hogy az azt megalkotó cég online közösségének tagságát gyarapítsa. Többek között olyan nőkkel, akik esetleg nem feltételezik magukról, hogy önállóan is képesek elkészíteni egy kismamaszelfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top