Otthon

Így kezdheti gyermeked saját otthonban felnőttkorát

Te is a bankok végiglátogatásával kezdted az otthonteremtést? Szerencsésnek mondhatod magad, ha ezt megúsztad! Még szerencsésebbek lehetnek gyerekeink, akiknek már könnyebb lehet az otthonteremtés – de ez most rajtunk is múlik.

Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, ahogy az önálló élet elkezdését beárnyékolja a lakhatás kérdése. Kifejezetten sok pénzre van szükség egy saját otthon megteremtéséhez, a lakásbérlés pedig sosem volt igazán jó megoldás. Ráadásul a szüleid még nem használhattak állami támogatást arra, hogy segítsék az otthonteremtésedet, de te már most élhetsz ezzel a lehetőséggel, hogy a gyerekednek majd könnyebb legyen.

Így kezdheti gyermeked saját otthonban felnőttkorát

Gyermeked önálló otthonához a kulcs a Fundamenta FundiMini Gyerekszámlája. Erre a lakástakarék-számlára ugyanazok a kedvező feltételek vonatkoznak, mint a Fundamenta lakásszámláira, de ezt a gyerekes családok igényeire szabták. Ezért hosszúak a futamidők, és mire lejárnak, a FundiMini Gyerekszámlán akkora összeg gyűlhet össze a befizetésekből, kamatokból és az állami támogatásból, ami már lehetővé teszi, hogy a felcseperedő lurkó önálló otthonteremtésbe kezdjen.

Ráadásul a Fundamenta minden új gyerekszámlához most FundiMini Okosperselyt® ad ajándékba, ami nemcsak izgalmas játék a gyerekeknek, de pénzügyi tudatosságukat is fejleszti. Így miközben megtakarítasz, gyermekednek is megmutathatod a takarékoskodás előnyeit.

Ha pontosan látni szeretnéd, hogy az állami támogatás, a kamatok és megtakarításod milyen összeget eredményeznek az elkövetkező évek során, próbáld ki a FundiMini-kalkulátort!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top