Otthon

Letisztultság, játékosság, egyediség: magyar designerek csodanoteszei! – galéria

Baglyas Erika 2015-ben alapította a DOT for You design brandet, melynek fő profilja egyedi, kisszériás határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése. Nézzétek meg a noteszmanufaktúra csodálatos munkáit!

“A DOT for You által létrehozott termékek nemcsak azért különlegesek, mert egy adott koncepció mentén törekednek a letisztultságra és a játékosságra, hanem azért is, mert önálló entitásukban is különleges tárgyak, amelyek a tulajdonosuk által válnak még egyedibbé. A DOT for You termékek gondossággal, de a véletlen bevonásával vannak kitalálva és létrehozva, pont mint egy műalkotás” – olvasható a Dot for You oldalán

Letisztultság, játékosság, egyediség: magyar designerek csodanoteszei! – galéria

A fotók magukért beszélnek, nézzétek meg az egyedi noteszekből készült képgalériánkat, ahol a márka egyik kiemelt szezonális termékével a 2017-es IRKA határidőnaplóval ismerkedhettek meg:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Letisztultság, játékosság, egyediség: magyar designerek csodanoteszei! – galéria

Baglyas Erika az alapanyagokat, technikákat képzőművészeti tevékenysége során is mindig alárendeli az adott koncepciónak, a design területén is határokat feszeget, mindig azt az állapotát keresi egy használati tárgynak, amikor már több mint funkcionális tárgy, de még nem műalkotás.

“Így lesznek a DOT for You noteszek a kedvenc noteszeink, és a kortárs tárgykultúránk izgalmas színfoltjai, miközben a felhasználójukat is saját kreativitása kibontakoztatására késztetik”.

(Fotók, forrás: dotforyou.hu és Facebook/DOT for You)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top