Otthon

Ezt nagyon benézte: véletlenül licitált a 20 milliós Rambo-késekre a Vajna-árverésen

Mégsem keltek el a kultikus ereklyék, ezek most is a galériában vannak, és új vevőre várnak.

Csak véletlenül licitált Rambo késeire, ezzel okozott zavart valaki a Vajna-hagyaték szombat délutáni árverésén – számolt be az RTL Híradó. A vevő az online aukción jelezte: 20 millió forintot fizetne. Ezután bejelentették, hogy elkeltek a filmekben használt kések, de ezt később visszavonták. Kiderült: a vevő mégsem akarja megvenni a kultikus relikviákat, és véletlenül küldte el a 20 milliós ajánlatot. Így a kések továbbra is gazdára várnak az aukciósházban.

Fotó: MTI / Illyés Tibor

A szombati aukció után többen is érdeklődtek már a kések iránt. Az RTL Híradó úgy tudja, egyikük a jövő héten még ajánlatot is tesz. Ha viszont senki nem fizet, akkor valószínűleg itthon már nem kerülnek kalapács alá, Amerikában bocsáthatják árverésre őket. Külön-külön azonban sem most, sem később nem lehet hozzájutni a késekhez.

A szombati árverésen Andy Vajna hagyatékának szinte valamennyi darabja gazdára talált, az összleütési ár 80 millió forint volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top