Otthon

Cukiság: bújócskázni hívta a kutya a stewardess-t a kiürült járaton – videó

A koronavírus-járvány miatt szinte teljesen kiürültek az utasszállító gépek, úgy tűnik, a kutyák legnagyobb örömére.

A légitársaságok az egyik legnagyobb vesztesei a koronavírus-járványnak, és ez az időszak Jenn Yoo légiutas-kísérő számára is bizonytalan. Ám van egy dolog, ami bearanyozza napjait: amikor különleges utasok szállnak fel a szinte teljesen üres repülőre. „Amikor kutyákat látok a járatomon, az egész napom sokkal jobb lesz” – vallja.

A koronavírus-járvány miatt szinte teljesen kiürültek az utasszállító gépek, úgy tűnik a kutyák legnagyobb örömére. Illusztráció: Getty Images

A koronavírus-járvány miatt szinte teljesen kiürültek az utasszállító gépek, úgy tűnik, a kutyák legnagyobb örömére (Illusztráció: Getty Images)

A közösségi távolságtartás miatt ugyanis Yoo légitársasága megváltoztatta a protokollokat a légiutas-kísérők és az utasok érdekében, és szinte teljesen üres járatok indulnak, melyek a nő számára szívszorító látványt nyújtanak, hiányoznak neki a beszélgetések, és persze kollégái közelsége is. Ezért is nagyon örült, amikor ez cuki kutya foglalt helyet az egyik ülésen.

„Mivel csupán hat másik ember volt a fedélzeten, szinte minden figyelmem erre a kislányra irányulhatott – mondta az ebről Yoo. – Minden alkalommal, amikor elhaladtam a folyóson, felém fordította a fejét,és csak bámult.” Aztán a légiutas-kísérő rájött, a kíváncsi eb valójában bújócskázni hívja: az ülés mögé bújt, majd kilesett onnan. Ha kíváncsi vagy a videóra, kattints a The Dodo oldalára alább:

(The Dodo)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top