nlc.hu
Otthon

Mélyhűtőbarát lifehack zacskós fagyasztott kajákhoz

Ezzel az egyszerű trükkel hatékonyan zárhatod le a megkezdett zacskós fagyasztott kajáidat

Bosszankodtál már azon, hogy a kibontott zacskó fagyasztott hasábburiból csak a felét használtad el, és amikor a maradékot vissza akartad tenni, egy csomó krumpli kipotyogott? Ha igen, ezt a trükköt neked találták ki.

A legtöbb fagyasztott árut a boltokban jókora, általában egy-két kilós kiszerelésű zacskókban kapjuk, és sokszor fordul elő, hogy a zacskóban lévő adagot nem akarjuk egyszerre felhasználni. És ilyenkor jön a kérdés: hogyan zárjuk vissza a zacskóban lévő maradékot? Ma már erre kaphatók különféle csipeszek, esetleg befőttesgumit is használhatunk, de ha nincs semmi ilyesmi kéznél, ez a srác egy egészen kiváló lifehacket mutat nekünk – írja a brit Metro.

@philiky

Yess was I am phat but no this want just for me and yes I did add more after😉😂##fyp ##foodthingz ##food ##lifehacks ##foodhacks ##foodfetish ##trend ##foru

♬ Buss It - Erica Banks

A Philip Quinn-féle lifehack lényege, hogy a zacskót felülről kell bevágni pont a közepén, és miután kiöntöttük belőle magunknak a szükséges mennyiséget, kapunk két fület, amit összekötve stabilan a zacskóban lehet tartani a kaját, és az nem ömlik szét a mélyhűtőnk alján.

További hasznos lifehack-ek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top