nlc.hu
Otthon

Magányos cica- videó

A kamerának sírta el bánatát a magányos cica – videó

Fu Fu egyedül volt otthon, és ez szemmel láthatóan megviselte.

Fu Fu, a brit rövidszőrű egyedül maradt szolgája gazdája hszücsoui lakásában, ő ugyanis elment a szüleihez megünnepelni a kínai holdújévet, és attól félt, hogy a cica nem érezné jól magát az új helyen. Biztos, ami biztos alapon Fu Fu tulajdonosa azért egy kisállatfigyelő kamerán keresztül szemmel tartotta kedvencét.

Fu Fu gazdája szerint nagyon szégyenlős és ragaszkodó, és ezt be is bizonyította, könnyes szemekkel nézett a kamerába, illetve amikor a gazdája a távolból beszélt hozzá, az ajtó felé fordította a fejét, és elkezdte piszkálni a mancsával a hang forrását. 

Összetört a szívem. Úgy terveztem, hogy egy hétig maradok a szüleimnél, de másnap inkább hazautaztam

– nyilatkozta.

Ugyan Meng állítása szerint elég ételt és italt hagyott neki, az azért meglepő, hogy tényleg egy hétre magára hagyta volna a macskáját. A lényeg persze, hogy látva Fu Fu reakcióját, hazasietett, és arról, hogy milyen örömteli volt a fogadtatás, szintén posztolt egy videót az egyik kínai közösségi oldalra.

A macskáknál a könnyezés betegség jele is lehet, de Meng szerint Fu Fu teljesen egészséges, ám ha szorong valami miatt vagy éhes, akkor gyakran könnyek gyűlnek a szemébe.

(via Unilad)

macska

Fotó: Pixabay

Még több cuki macskás történet:

Ismerd meg Larryt, a brit Miniszterelnökségi Főegerészt!

Íme Fran, a cica, aki kutyának képzeli magát!

Cukiság: cicamosdatással mutatta meg fiának, hogyan kell babát fürdetni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top