nlc.hu
Otthon

Szemeteszsák használata

A TikTok szerint egész idáig rosszul használtad a szemeteszsákot

Hatalmas dilemmába taszította a fél világot egy TikTok-felhasználó az egyik videójával, melyben leleplezte a nagy szemeteszsákos átverést.

Nem tudni, kitől indult az egyetemes, tömeges átverés, ami nyilván sosem volt tudatos és direkt, mégis a fél világ életét nehezítette meg a szemeteszsákokkal, ám egy TikTok felhasználó most lerántotta a leplet a nagy titokról: egész életünkben rosszul használtuk a szemeteszsákokat.

A szokásos metódus, miszerint fogjuk a szemeteszsákot, jól megrázzuk, hogy elváljon a két oldala, majd beletömködjük a szemetesbe, hogy valahogy ottmaradjon, úgy tűnik, teljesen hibás. A titokra egy TikTok-videóból kellett értesülnünk, ami futótűzként terjedt el a neten, háziasszonyok százezreit késztetve arra, hogy keresgéljék a leesett állukat a padlón, és gyökeresen megváltoztassák a szemeteshez való viszonyukat.

Ezt nem tudtad a szemeteszsákról

A szemeteszsákot egész máshogy kell használni? (Kép: Getty Images)

A Stored Simply nevű TikTok-csatorna gazdája, Hannah Ian – aki egyébként abból él, hogy mások otthonát rendszerezi, cuccait szelektálja, amolyan mini Marie Kondo – videója szerint ugyanis a szemeteszsákot úgy csomagolják, hogy az kifordítva van, és nem rázni kell, mint egy őrült, hanem ráhúzni a szélét a szemetes tetejére, és így elegánsan belegyömöszölni a zacskót a szemetesbe. Zseniális, nem találunk szavakat. A videóból sokkal egyértelműbben látszik, miről van szó:

Annak ellenére, hogy virálissá vált a videó és imádja a világ összes embere, aki valaha utálta már hevesen a szemeteszsák rázogatását, a Hefty nevű szemeteszsák-gyártó szerint nincs ilyen helyes felhasználási módja a zsákoknak, igazából nincs kifordítva feltekercselve a szemeteszsák, semmiféle titok és rejtély nem övezi a zsákokat, és úgy tesszük bele a zsákot a szemetesbe, ahogy kedvünk tartja. De persze hozzátették, hogy ötletes megoldás a TikTok-videóban bemutatott trükk, használjuk bátran (lehetőleg az ő gyártmányukkal).

via

Háztartási trükkök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top