nlc.hu
Otthon

26 millió dolláros lottószelvényt moshatott ki

Micsoda pech: 26 millió dollárt érő lottószelvény landolhatott a mosásban

Szó szerint elúszhatott az óriási nyeremény, de lehet drukkolni, hogy a helyi iskolák kapják meg a pénzt.

Nadrágjával együtt kimosott egy 26 millió dollárt (kb. 7,6 milliárd forintot) érő lottószelvényt, ezt állítja egy kaliforniai nő, akinek most valahogyan bizonyítania kell, hogy az tényleg a birtokában volt, különben nem jár neki a nyeremény.

A SuperLotto Plus sorsolást még novemberben tartották, csütörtökig jelentkezhetett a nyertes. Történetünk főszereplője a határidő előtt egy nappal tért vissza abba a norwalki boltba, ahol elvileg a szelvényt vette, és ott elpanaszolta, hogy járt, a bolt pedig bizonyítékként átadta a biztonsági kamera felvételeit a lottótársaságnak. Bemondásra ugyanis nem nagyon szokták elfogadni azt, ha valaki azt állítja, ő a nyertes, csak elveszítette a szelvényt, azt más módon is igazolnia kell, például fotókkal, amin a szelvény látható.

Állítólag az sem szokatlan, hogy senki nem jelentkezik a nagy nyereményért. Jorge De La Cruz  a lottótársaság szóvivője szerint 1997 óta négyszer fordult elő, hogy 20 millió dolláros vagy annál nagyobb nyereményre nem tartott igényt a gazdája, 2015-ben például volt egy 63 millió dollárt érő egy szelvény, amit nem váltottak be. 

A 26 millió dollárt egyébként részletekben is igényelheti a nyertes, vagy kaphat helyette 19,7 millió dollárt készpénzben. Amennyiben nem jelentkezik, az utóbbi összeget helyi iskolák között osztják szét, írja az AP News.

hoppá

Fotó: Pixabay

Vannak, akiket nem kerül a szerencse:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top