nlc.hu
Otthon

Birkáival rajzolt egy gigantikus szívet

Birkáival rajzolt egy gigantikus szívet, hogy így búcsúzzon elhunyt nagynénjétől

Az ausztrál farmer úgy irányította a birkáit, hogy madártávlatból egy hatalmas szív rajzolódjon ki.
Birkák szív alakban

Ben Jackson ausztrál farmernek nemrégiben rákbetegségben meghalt a nagynénje. A járványügyi korlátozások miatt a férfi nem tudott New South Walesből Brisbane-be utazni a temetésre, ezért egy nagyon kreatív és szívbemarkoló módon emlékezett meg elhunyt rokonáról.

Reménytelennek és tehetetlennek éreztem magam, fogalmam sem volt, mit tegyek. De mivel a birkákat a szabadban etettem, úgy döntöttem, egy hatalmas szívet rajzolunk a földre, ami még így is eltörpül az ő szívéhez képest

– mondta Ben Jackson az ötletről.

A birkák formázta hatalmas szívről végül drón segítségével készült lenyűgöző felvétel, a videót pedig a temetésen is levetítették.

A férfi akkor kezdett különböző formákat rajzolni a birkái segítségével, amikor a koronavírus miatt elkezdődtek a lezárások. A nagynénje nagy rajongója volt ennek, legutóbb májusban látogatta meg a mostani ausztráliai korlátozások előtt.

A megható látványt egyébként úgy sikerült elérnie, hogy gabonát szórt szét szív alakban, majd amikor szabadon engedte a nyájat, az ételhez rohanó több száz birka kirajzolta a formát.

(UPI)

(Kiemelt kép: Twitter/guyrajack)

Gigantikus kreatív látványosságok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top