Szabadidő

A királyné nyakéke

A királyné nyakéke látványos romantikus kaland, melyben a vágy, a csábítás, a szex, a fényûzés, a korrupció és a kapzsiság játssza a fõszerepet. Egy rendkívül aktuális provokatív történet a ködbe veszõ XVIII. századból.




Jeanne de la Motte-Valois, az élvhajhász, lázadó nő, aki zseniális és életveszélyes konspirációs képességekkel volt megáldva, óriási botrányt kavart rágalmaival a legfelsőbb körökben. Valószínűleg nem kis szerepe volt abban, hogy Marie Antoinette és XVI. Lajos a guillotine-on végezte, és ezzel Franciaországban megdőlt az abszolutista monarchia.

A királyné nyakéke a történelem egyik legizgalmasabb korszakába vezet el bennünket, azt vizsgálja, mi történik, ha a nagyra törő vágyak és a hatalom találkozik. A történet Jeanne-ról, a vakmerő asszonyról szól, aki megpróbálja visszaszerezni mindazt, amit igazságtalanul elvettek tőle. És aki mindenkire nagyon veszélyes, aki az útjában áll.
A bosszúnak néha igen nagy ára van, de Jeanne bosszút akar állni – mindenáron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top