nlc.hu
Szabadidő
Tudsz titkot tartani?

Tudsz titkot tartani?

A fiatal marketinges Emma elég katasztrófafilmet látott már, így amikor légörvénybe kerül a gépe, halálfélelmében különös dolgot mûvel: minden titkát rázúdítja a mellette ülõ jóképû, ám vadidegen férfira. Ám hiba csúszik a számításába.




Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt leszbikus álmait sem felejti ki a felsorolásból.

Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása mégsem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel. Az élet azonban nagy meglepetést tartogat számára.

Emma féltve őrzött titkai:

Mit nem tud róla a mamája:

• A vendégszobában vesztettem el a szüzességem Danny Nussbaummal, miközben apa és anya a földszinten a Ben Hurt nézte a tévében.
• Megittam azt a bort, amit apa félretett húsz évre.

Mit nem tud róla a fiúja:

• A Kate Spade márkájú táskám hamisítvány.
• Tizenkettes méret vagyok, nem nyolcas, ahogyan Connor hiszi.

Mit nem tudnak róla a kollégái:

• Mikor a munkatársnőm, Artemis úgy istenigazából felbosszant, narancslével öntözöm meg a cserepes virágát (nagyjából naponta).
• Én tettem tönkre a fénymásolót (mint mindig).

Titkok, amelyeket egyetlen emberfiának se árulna el:

• Gőzöm sincs arról, mi a NATO, vagy mi a célja.
• Sammy, az aranyhalunk nem ugyanaz, mint amelyet a szüleim átadtak megőrzésre egyiptomi útjuk előtt.






Képes titkot tartani Kate Hudson?
A “Tudsz titkot tartani?” című könyvnek a Paramount Pictures vette meg a megfilmesítés jogát, és már elkezdték a forgatásokat Kate Hudson főszereplésével.
Szerző:
Sophie Kinsella

A könyv címe: Tudsz titkot tartani?

Kiadó: Kelly Kiadó

Ár: 2480 Ft



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top