Szabadidő

Kire hasonlít???

Hogy viselkedik a férfinép, ha rátör a fociláz? Akár aktív résztvevõként, akár csak szurkolóként az asztrológiai jegyek érdekes dolgokra képesek… + egy tipp, hogyan csábíthatsz el egy férfit a TV elõl, miután elindul a Világbajnokság!

Ha a pasid Kos, biztos, hogy hasonlít Ronaldinho-ra!

Ha rúgja a bőrt: Türelmetlen, harcias, lelkes és lendületes. Néha erőszakos, s lehet, hogy nem is tud róla, de született tehetség. Az ellenfél csapattagjait kiborítja és felidegesíti, különösen azzal, hogy energiája kiapadhatatlan. Önző módon gyakran magánál tartja a labdát, de mindig jó oka van rá. Ha kapott is jó nevelést, ennek semmi jelét nem mutatja, ha fociról van szó. Mivel vezető típus, mindig az élen jár, gólt gólra halmoz, igazi virtuóz. A foci igazán neki való sportág.


Ha a pasid Bika, biztos, hogy hasonlít Beckham-re!

Ha rúgja a bőrt: Későn érő típus, mégis gyakorlatias, kitartó, szívós, ritkán gurul be, de akkor nagyon. Imádja birtokolni a labdát, szinte földöntúli élmény ez számára. Mivel rettentő sokoldalú, a focicsapat bármely posztját tökéletesen ellátja, de soha ne akarja senki ráerőltetni a kapus szerepét. A fociban kitart saját elgondolása mellett, bár ez a rugalmatlanság néha kárt is okozhat. Komoly sikereket érhet el, de az alkalmanként rátörő lustaságát nagyon nehezen tudja legyőzni. Azonban igazi tehetség, ha tesz érte, akár komoly sikereket is elérhet.



Ha a pasid Ikrek, biztos, hogy hasonlít Kahn-ra!

Ha rúgja a bőrt: Fantáziadús, temperamentumos, de egyben erőszakos és agresszív. Ambíciói a foci terén kiapadhatatlanok. Minden helyzetben irányít, minden meccsen gólmentes akar lenni és minden 11-est meg akar fogni, ha ez nem történik meg, az egész világot képes az ellenségének tartani. Energiái kiapadhatatlanok, ha tehetné egyszerre több posztot is betöltene. Igazából kiválóan megfelelne támadó középpályásnak, vagy csatárnak is. Ha a pályán az ellenfél fel akarná tartani, nem rettenne el az agresszió legdurvább formájától sem, legyen szó gáncsolásról, vagy harapásról.


Ha a pasid Rák, biztos, hogy hasonlít Messi-re!

Ha rúgja a bőrt: Még a focit is képes érzelmi alapokra helyezni. Nagyon technikás játékos, kiválóan megfelel egy támadói posztra. Apait-anyait belead a játékba, igazi önfeláldozó, a legtöbb gólpassz biztos, hogy tőle érkezik. Teljes mértékben képes ráhangolódni a csapattagjaira, sőt könnyedén átlátja az ellenfél gondolatmenetét is. Azonban szemernyi humorérzéke sincsen, ha csapata elveszti a meccset kétségbe esik, és lehet, hogy leissza magát a sárga földig. A vereség számára igazi tragédia.



Ha a pasid Oroszlán, biztos, hogy hasonlít Henry-re!

Ha rúgja a bőrt:
Nagyon elegáns és rendkívül ügyes játékos, már fiatalon is kitűnik tehetségével az iskolai csapatban. Rengeteg vitalitással, életörömmel játszik, büszke és teljesen magabiztos, focizás közben is hatalmas szíve van. Önzés nélkül átpasszolja a labdát, rettentő jól átlátja a hirtelen adódó lehetőségeket, csapattársai teljesen megbíznak döntéseiben. Nem erőszakos, nem arrogáns, csupán néha kicsit öntelt. Mivel jó a kondíciója, nem kell ráerőltetni az edzéseket sem. Egyre azonban nagyon finnyás: nem vesz fel bármilyen mezt, csak, ha jól áll neki. Néha erőt vesz rajta a lustaság, de a következő góljáért megéri ezt elnézni neki.


Ha a pasid Szűz, biztos, hogy hasonlít Nedved-re!

Ha rúgja a bőrt: Rendszerint gyors, rengeteg energiatartaléka van, nagy állóképességgel rendelkezik. Fegyelmezett, rendszerezett, aprólékos, nagyon figyel a játék részleteire, kritikus még magával szemben is, mi több: logikus és eszes. Jól tűri a kritikát, de csak akkor, ha van alapja. Átgondolja a hallottakat, s a legközelebbi meccsnek már ennek a tudatában kezd neki. Csak akkor lesz szőrszálhasogató vagy akadékos, ha arra jó oka van. A játékban mindig a maximumra törekszik, ezért mindent megtesz a sikerért. Jól bírja a fárasztó edzéseket, s ezt elvárja csapattársaitól is. Nem tűri a lazsálást, általában a vezér szerepét tölt be a csapatban.



Ha a pasid Mérleg, biztos, hogy hasonlít Ibrahimovics-ra!

Ha rúgja a bőrt: Állandóan zavarba hozza az ellenfél csapattagjait, hiszen úgy tűnik, mintha teljesen bizonytalan lenne, pedig egyáltalán nem az. Igazi csapatjátékos, a csapat oszlopos tagja, ha kimarad egy meccsről, biztos, hogy összeomlik a támadósor, és senki nem találja a helyét. Akkor találja meg igazán a ritmust, ha csatár szerepet osztanak rá. Általában egyedi technika jellemzi, ötletes cselezési stílusával rendszeresen feldühíti az ellenfelet. Nagyon jó kompromisszumkészséggel rendelkezik, irigykedés nélkül átadja a labdát társainak. Szabadrúgásokban nincs hozzá fogható.



Ha a pasid Skorpió, biztos, hogy hasonlít Del Pierro-ra!

Ha rúgja a bőrt: A játék sokban függ hangulatától, ezért hol jól megy neki, hol rosszul. De oroszlánként tud küzdeni, és akkor teszi jól, ha a csapat olyan posztra osztja be, ahol a gyorsaság a fontos. Erős érzelmeit és akaratát beviszi a játékba, ettől fanatikus, kitartó, és rettentő szenvedélyes lesz, játszik az ellenfél érzelmeivel, s ettől csipkelődőnek, már-már bosszúállónak tűnik a többiek számára. Ősi ösztönösséggel ismeri fel azokat a pillanatokat, amelyeket kihasználhat, s ezt rendszerint meg is teszi. Elvárja, hogy az egekig dicsőítsék, ha gólt rúg.



Ha a pasid Nyilas, biztos, hogy hasonlít Canizares-re!

Ha rúgja a bőrt: Mozgékony, intenzív, életerős. Lelkes, jó sportoló, nem kell sokat kérni, hogy tegye a dolgát. Azonban mégis akkor jár a csapat a legjobban, ha hátvédnek vagy kapusnak állítják be. Garantáltan megfogja a hálóba készülő labdák nagy részét. Erőnléttel nincs problémája, még idősebb korban is biztos, hogy hatalmas lelkesedéssel kergeti a labdát. A csapat esze válhat belőle, jó, ha a tagok figyelnek rá és ötleteire. Őt igazán nem zavarja, ha a háttérbe szorul, a sport számára a fontos, nem a gólok megszerzése. Azonban ha csapata veszít, napokra elkeseredik.



Ha a pasid Bak, biztos, hogy hasonlít Seric-re!

Ha rúgja a bőrt: Kiváló emberfogó, jól passzol, zseniális a fejjátéka. Céltudatos, ambiciózus, kitartó, kötelességtudó, és diplomatikus, néha túl komolynak tűnik. Ha nem úgy alakul a meccs, ahogy ő eltervezi, kissé zsörtölődővé válhat, és a többieket hibáztatja. Mégis könnyen megbocsát, s már a következő mérkőzés jár a fejében. Képes bárkibe lelket önteni, még ha a csapat épp vesztésre is áll. Általában igyekszik a legjobbat kihozni a lehetőségekből, nem ragaszkodik ahhoz, hogy Ő rúgja a gólokat, de ahhoz igen, hogy a csapattagok kihasználják a tőle származó kiváló passzokat.



Ha a pasid Vízöntő, biztos, hogy hasonlít Ronaldo-ra!

Ha rúgja a bőrt: Annyira belelkesül, hogy akár az egész csapat helyett egyedül is kiállna bármikor, bárki ellen. Fizikai energiái kiapadhatatlanok, de sajnos az idegei hamar felmondják a szolgálatot, ha nem tervei szerint alakulnak a dolgok. A focihoz tehetséges, a csapat oszlopos tagja. Rá lehet építeni a teljes taktikát, hisz ötletei kiválóak és általában forradalmiak. Teljesen mindegy, hogy milyen posztot kap a csapatban, mindenhol kiválóan megállja a helyét, bár zseniális cselező-képességét nem szabadna a kapuba szorítani. Ha csapata veszít, azt nehezen emészti meg, és mindent megtesz a következő sikerért.



Ha a pasid Halak, biztos, hogy hasonlít Drogba-ra!

Ha rúgja a bőrt: Igazán jó focista, de sohasem hoz ki annyit magából, mint amennyit lehetne. Épp csak annyira erőlteti meg magát, amennyire a csapatnak szüksége van. De tulajdonképpen ez pont elég, hisz így is képes komoly sikereket elérni. Rendszerint gyors, ügyes, ezért jól teszi, ha irányító pozíciót tölt be a csapatban. Jól bírja a kemény fizikai megterhelést, így egy 90 perces meccs után is képes lenne még egyet lejátszani, a fáradtság legkisebb jele nélkül. Igazi életművész, s ezt jól kamatoztatja a focipályán is. Teljesen önzetlen, a labdát mindig átadja, ha valaki alkalmasabb pozícióban van, mint Ő.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top