Szabadidő

Már a zsaruk is párterápiára járnak

Megújult a tévéajánlónk! Mostantól nemcsak mi, de televíziós műsorvezetők is elmondják: mit érdemes nézni a héten! Először Tatár Csilla mesélt nekünk a párterápiára járó Haláli zsarukról, és Peller Mariann avatott be minket Mr. Bean-utálatába.

Halálos iramban

Már a zsaruk is párterápiára járnak

VIASAT3, október 15., 21:25
Amikor Jordana Brewster még nem Bobby fiának feleségeként tengette magát az újjáéledt Dallasban, akkor minisortokban és magassarkúkban flangált menő verdák között Vin Diesel kishúgaként, hogy elcsábíthassa a kék szeműek világbajnokságán aranyesélyes Paul Walkert. A ma már érett hölgy a 2001-es Halálos iramban című akciófilmnél még alig huszonegy éves volt, ám furcsa módon a többiekkel ellentétben neki mostanáig kellett várnia a világhírre. Talán azért, mert a forgatás idején még jogosítvánnyal sem rendelkezett… Pedig egy olyan filmben, amiben az egyik jelenetben egyszerre 1500 kocsi látható a vásznon, azért ez sem utolsó szempont. Amúgy Jordana már akkor is nagyon tudhatott valamit, mivel a szerepért való harcban olyanokat ütött ki a nyeregből, mint Kirsten Dunst, Natalie Portman, Sarah Michelle Gellar vagy Jessica Biel. Lassú víz partot mos, avagy miből lesz a cserebogár? Ebből a filmből kiderül.
Ui.: Már a hatodik rész is készülőben.

Az eltakarítónő, Peller Mariann ajánlásával

Már a zsaruk is párterápiára járnak

STORY4, október 17., 20:05
Peller Mariannt sokáig kiverte a víz Mr. Beantől, de aztán rá kellett jönnie, hogy Rowan Atkinson jóval több ennél a figuránál. „Az utóbbi időben, férjem hatására, egyre inkább megkedveltem Rowan Atkinsont. Korábban nem voltam érte oda, Mr. Beantől egyenesen a falra másztam. Ugyanakkor miután a férjem több filmet is megmutatott tőle, rájöttem, hogy ennek a színésznek igenis van humora. Az eltakarítónő című filmben Atkinson egy másik arcát mutatja meg. Nyoma sincs a Mr. Bean-es fárasztó poénoknak. Egy tiszteletest alakít, és a film nagy részében élete legjobb prédikációjára készül. Eközben nem veszi észre, hogy felesége, Gloria a golfedzővel enyeleg, a lánya pedig hetente más pasival kavar… Álmatlan éjszakáin megváltásért imádkozik, ami meg is érkezik az idős házvezetőnő, Grace személyében…”

Haláli zsaruk

Már a zsaruk is párterápiára járnak

TV2, október 19., 22:05
Tatár Csilla mindig is imádta az izgalmas bűnügyi történeteket, a Haláli zsaruk pedig azzal fogta meg, hogy nagyon más, mint az eddig látott sorozatok:
„Egy vallomással kell kezdenem, ugyanis vonzódom az egyenruhákhoz. Ez amolyan »születési rendellenesség«, ugyanis az apukám tűzoltó. Konkrétan a rendőrséggel nem volt közelebbi tapasztalatom hál’ istennek, de az egyenruha mint olyan, mindig is izgalmas volt számomra. Ráadásul a Haláli zsaruk eléggé más, mint amit a nézők eddig a hasonló sorozatokban megszokhattak, mert itt a zsarupárost egy párterápiára küldik el. Nem egy klasszikus, üldözős-lövöldözős dolog, hanem van benne egy kis plusz. A két rendőr személyiségbéli különbségükből adódó dominanciaharca időnként kimondottan vicces lesz.”

Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész

Már a zsaruk is párterápiára járnak

HBO, október 21., 18:00
Alig egy év alatt kifordult a sarkából a világ. 2011-ben még meg voltunk győződve arról, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart egy igazi álompár, és természetesen ilyen szemmel lestük az utolsó előtti Alkonyat-filmet is, amikor mozikba került. Most, hogy alig egy hónap van hátra az utolsó epizód eljöveteléig, egy újrázással felülvizsgálhatjuk az eddigi véleményünket. A Robert és Kristen közötti szexjelenetet sajnos hiába vártuk, mint a messiást, túlzottan ártalmatlan lett. Persze erről nem ők tehetnek, hanem az a fránya korhatárbizottság, akik nemcsak ezt a részt, hanem a véresnek szánt szülésjelenetet is újravágatták, hogy a tinédzserek is beülhessenek a mozikba megnézni kedvenceiket. Pattinson, úgy tűnik, nem volt túl empatikus Kristennel, amikor a nehéz szülésjelenetet rögzítették. Miközben kedvese vért izzadva próbált szenvedni a kamerák előtt, Robert azt nyilatkozta, hogy ő végig azon igyekezett, hogy szerelme furcsa arckifejezései láttán ne röhögje el magát. Micsoda egy pasi?!

Jégkorszak 2. – Az olvadás

Már a zsaruk is párterápiára járnak

RTL Klub, október 21., 20:00
Jégkorszak sorozat sikere itthon egyszerűen megállíthatatlan. A nyáron a mozikban bemutatott negyedik rész már túl van az 550 000. nézőjén, és még mindig nincs vége. A második rész tévés változatát nem mi, hanem azok a gyerekek ajánlják, akiket megkérdeztünk a sorozatról. A tizenegy éves Gréti szerint: „A Motkány hatalmas figura. Mindig valami bajba keveredik, és egyszerűen annyira aranyos, hogy nem lehet megunni. Apunak addig könyörögtem Motkány figuráért, hogy karácsonyra egyszer az várt a csomagban a fa alatt. Azóta még jobban imádom.” A négyéves Áron rendszeresen azzal készíti ki a szüleit, hogy azt a „mókusos” filmet akarja megnézni. Akár századjára is. „Tudom az összes szöveget. Annyira jó” – dicsekszik, bár a szülei ennek már kevésbé tudnak örülni…

New Yorkban romantikázik férjével Tatár Csilla
Mostantól valaki másé lesz a főszerep

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top