Szabadidő

Művészetek Völgye a piciknek, Sziget a nagyoknak

Még mielőtt beleveted magad a Sziget koncertjeibe, válogass a vasárnapi programok közül!

Művészetek Völgye a piciknek, Sziget a nagyoknakMűvészetek Völgye gyerekeknek

Gyereknek lenni jó a Művészetek Völgyében. Vasárnap reggeltől estig találhattok programokat, biztos, hogy a gyerekek nem fognak unatkozni. Reggel az egészen piciket várják a Kaláka Versudvarban, aztán a kézműves anyukák megvalósítják a gyerekek rajzait: így lesznek ötlábú kiscicák és rózsaszín elefántok. Aztán ebéd előtt még lehet geomesét hallgatni, ahol dinós tájképet varázsolnak a felnőttek és gyerekek.

Hol? Kapolcs
Mikor? Augusztus 4.
Mennyi? 10 év alatt ingyenes

Művészetek Völgye a piciknek, Sziget a nagyoknakWAMP Summer Sale

Na, most jött el az időtök, meg a mi időnk is. Tudjátok, hogy szeretjük a vasárnapi művészpiacot, ahol szebbnél szebb, érdekesebbnél érdekesebb apróságok, táskák, ruhák és gyerekjátékok várnak benneteket. Most vasárnap először lesz nagy nyári leértékelés, és bizony, most sokkal olcsóbban veheted meg, amit esetleg már régebben kinéztél.

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 4.
Mennyi? Ingyenes

Művészetek Völgye a piciknek, Sziget a nagyoknakSziget 2013

Van, aki már akkor a következő Szigetet várja, amikor még az előző véget sem ért. A lényeg: csajok, kezdődik!!! A nulladik napon valami egész különlegessel készülnek. A Quimby nemcsak megakoncertet ad rég nem játszott számokkal, hanem egy élményparkot, Csodaországot is berendeznek akrobatákkal, látványszínházzal. Aztán felülhettek a Sziget Eye-ra is, hiszen a 65 méter magas óriáskerék kiköltözött az Erzsébet térről a Szigetre. (Mi úgy örülnénk, ha utána visszavinnék.) Elsőre hihetetlen, de tényleg igaz, hogy egy űrkiképző bázist is építenek a Szigetre, ahol a héten kiválasztják az a 23 jelöltet, akik részt vehetnek egy globális űrprogramban. Ami pedig a legtutibb, hogy végre nemcsak nézegetni lehet majd a Dunát, hanem fürödni is lehet a hivatalos Sziget-strandon!

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 5–12.
Mennyi? Napijegy: 4900–14 000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top