Szabadidő

Ide menj az első őszi vasárnapon!

Eljött, amitől egész nyáron féltünk. Itt a szeptember, de az első vasárnap se teljen tétlenül, kerekedj fel!

Ide menj az első őszi vasárnapon!Kezeslábas Babaszínház

Mit álmodott Bóbita, miről szaval a béka, és hogyan táncol a Sárga?  Az Öntödei Múzeumban vasárnap a nagyon kicsi gyerekeket és testvéreiket várja a Kezeslábas Babaszínház. Élőzenés, mondókás, interaktív bábelőadás, ahol a csíkos zoknik a babák szeme láttára kelnek életre. A játékba ők is beszállhatnak, szerintünk nagyon aranyos program.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 1.
Mennyi? 300–800 forint

Ide menj az első őszi vasárnapon!Vámos Klub

Nem vasárnap, hanem szerdán az Ötkertben Vámos Miklós vendége Somló Tamás lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon klassz kis beszélgetés kerekedik. Szeretjük a „vámosmiklósos” hangulatot. A beszélgetős estek ezentúl az Alexandra Pódiumról átköltöznek az Ötkertbe. Minden szerdán más lesz a vendége az irodalmi beszélgetésen Vámos Miklósnak.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 4.
Mennyi? 2500 forint

Ide menj az első őszi vasárnapon!WAMP

Már megszokhattátok, hogy nem tudunk elmenni a WAMP mellett. Most vasárnap jön az első őszi vásár, reméljük, pompázatos napsütésben. Az Erzsébet téren a szokásos dizájnkavalkád, és nemcsak magyar, hanem külföldi kiállítók is lesznek. Nemcsak a csini vonalat erősítik a művészek vasárnap, hanem a gyerekekre és a finomságokat szeretőkre is gondolnak: mesekönyvtől a lekvárig válogathatsz.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 1.
Mennyi? Nincs belépő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top