Szabadidő

A Magyar Film Éjszakája és a többiek – 7 program a hétvégére

Programokból ezen a héten sem lesz hiány. Mangalica Fesztivál a fővárosban, és Magyar Filmek Éjszakája Debrecenben.

Mangalica Fesztivál

Február 6–8. Szabadság tér

Ínycsiklandozó malacságok, minden, ami mangalica, egész hétvégén a Szabadság téren. A finom falatok közben pedig a legjobb előadók koncerteznek.

Családi nap a Kassák Múzeumban

Február 7.

Újrahasznosítható anyagokból készíts modernista házakat, hazavihető épületmodelleket. A programra 0–99 éves korig minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Színházi Játszótér a Katonában

Február 7. Katona József Színház

Játék, színházi gyakorlat és sok-sok beszélgetés vár szombat délután a Katonában, hogy még többet megtudj önmagadról, egymásról és a színház világáról.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert

Február 7.

Keresd meg az elkóborolt tündért, közben ismerd meg a nyugdíjas Sárkányt és Csöpp Katát. A koncertet sok megzenésített kortárs gyerekvers, drámajáték és a zenei stílusok kavalkádja teszi még izgalmasabbá.

A front felett – kiállítás a Nemzeti Múzeumban

Február 15-ig, Nemzeti Múzeum

Különleges bepillantást nyerhetsz egy első világháborús repülőszázad galíciai és erdélyi mindennapjaiba a fronton. A fotók a kor egyik leghíresebb fotográfusának, Weinstock Ernő hagyatékából kerültek kiállításra.

A Magyar Film Éjszakája

Február 5–6. Debrecen

Egy este a hazai filmkészítés jegyében, amikor minden a magyar alkotókról és színészekről szól, no meg persze a fesztivál színhelyéről, Debrecenről, ahol az Apolló moziban ezen a napon egy jegy áráért öt magyar filmet nézhetsz meg.

Kertészkedés a Füvészkertben

Február 7. Szamóca Kiskertészet Tanoda, Füvészkert

Kerti kaland az asz­falt­ren­ge­teg­ben, avagy hogyan ker­tész­ked­hetsz a bal­ko­no­don télen-nyáron. Meg­tudhatod, hogyan lehet saját ker­ted ehető növé­nyek­kel a tera­szo­don.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top