Szabadidő

Folytatódik a szélvihar: hallgassunk meg 7 szeles dalt!

Pörögjön a szélgép, énekeljünk a viharról, csapkodja Celin Dion haját az orkán... Kedden elérte az országot a szélvihar, ami szerdán is folytatódik. Mindamellett, hogy mindenki VIGYÁZZON MAGÁRA, hallgassunk meg 7 dalt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat a viharos szél veszélye miatt szerdára Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Tolna, Veszprém és Pest megyére, valamint Budapestre adott ki másodfokú figyelmeztetést. Így ezeken a területeken akár 90 kilométer/óránál erősebb széllökésekre is számítani kell. Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Vas megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

1. Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy nem ezzel kezdjük? Hát a Tavaszi szél most nem fog vizet árasztani, de kisebb fennakadásokat okozhat.

2. Folytassuk egy klasszikussal.

3. Látjátok, szegény Beyoncé koncertjén nem volt szélvihar, csak ventilátor, és hogy járt a kis sörényével! Szeressétek a természetes szelet, az nem bánt.

4. Áldozzunk egy szeles dallal a barátság és a szerelem oltárán is.

5. Ide is kellett egy kisebb szélgép.

6. Deák Bill Gyula is megmondta már, hogy a szelet hagyni kell üvölteni!

7. Forró szél legyen veletek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top