Szabadidő

9 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Valakié attól egyedi és szépséges, hogy egyszerű, letisztult, és még mi is felvennénk, de van olyan extravagáns filmes esküvői ruha, ami a különcsége miatt ragadott magával minket.

Anna Hathaway – Neveletlen hercegnő 2.

Gyémánt, csipke és selyem. Anna Hathaway mint Mia hercegnő mindent megkapott a Disney-mozi második részében. Amennyire rossz volt a film, annyira gyönyörűre sikerült Hathaway esküvői ruhája.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Emily Deschanel – Dr. Csont

Nyolc évet kellett várniuk a Dr. Csont rajongóinak, hogy Brennan és Booth végül kimondja az igent. A forgatás alatt Deschanel egy Romana Keveza esküvői ruhát viselt.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Sarah Jessica Parker – Szex és New York 1.

Csak vártunk és vártunk, hogy végre Mr. Big feleségül vegye főhősünket. Ma már tudjuk, hogy végül egy decens kiskosztümben mondta az igent Carrie, de előtte még magára öltötte Vivienne Westwood ajándék esküvői ruháját.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Julia Roberts – Tükröm, tükröm

Oké, egy nem filmes esküvőhöz talán túl extravagáns ez a Eiko Ishioka-ruha, amit Julia Roberts viselt a Tükröm, tükröm moziban. Viszont gyönyörű és elképesztően látványos.  Az esküvői ruhát egyébként 100 000 különböző méretű Swarovski-kristály díszítette.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Kristen Stewart – Alkonyat: Hajnalhasadás

Bella esküvői ruhája tökéletesen ellensúlyozta ezt a giccses erdei esküvőit. Az már más kérdés, hogy a színésznőnek és a színésznek nem hozott szerencsét a filmes frigy. A ruha egyébként egy Carolina Herrara-darab, és a háta kísértetiesen hasonlít Pippa Middleton koszorúslány ruhájára.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Jennifer Lawrence – Az éhezők viadala: Futótűz

Szögezzük le: mi azt szeretnénk, ha Jennifer Lawrence egyszer Bradley Cooperhez menne hozzá feleségül, mert olyan tökéletesek ők együtt a mozivásznon. De visszatérve a valósághoz: Lawrence ruhájánál kevés látványosabb van.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Julie Andrews – A muzsika hangja

Julie Andrews filmes esküvői ruhájába nem egy nagy divatcég márkáját hímezték, hanem a filmet forgalmazó 20th Century Fox stúdió nevét. Leleményes. Bár nem mai, de Maria fehér ruhája ma is csodálatos darab lehetne egy esküvőn, akár átalakítások nélkül is.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Cobie Smulders – Így jártam anyátokkal

SPOILER – Bár Robin és Barney házassága nem tart olyan sokáig, Robin esküvői ruhájára azért emlékeznek a sorozat rajongói. A ruhát Monique Lhuillier tervezte, eredetileg öv nélkül, de a színésznő szerette volna még valamivel feldobni, az egyébként is különleges fazont.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

Jenna Fischer – A hivatal

Jenna Fischer esküvői ruhája azért volt igazán emlékezetes darab, mert a tervező, Alysia Raycraft megtartotta a sorozat életszerű stílusát, miközben egy igazán csinos, elragadó, romantikus esküvői ruhát álmodott meg Pamnek.

A 10 legszebb tévés/mozis esküvői ruha

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top