Szabadidő

A 2 hete műtött Miklós Edit már újra a sípályán!

Hiába, ha valaki síelőnek születik, az élete a sportról szól, érje bármilyen súlyos sérülés, amint teheti ismét kilépked a sípályára. Az alig néhány héttel ezelőtt megsérült Miklós Edit egyre jobban érzi magát, olyannyira, hogy megmutatta, hol csatolta fel élete első síléceit.

Igaz, még mankóval, de már sétálgat Miklós Edit. A világkupa harmadik helyezett síelőnő január közepén edzés közben súlyosan megsérült. Felépülése ugyanakkor jól halad, máris ötórás edzésekkel gyógyul, és tartja magát formában.

És hogy a rengeteg befektetett energia gyorsan megtérül, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a Facebook-oldalán megosztott poszt, amelyből kiderül, hol síelt először Miklós Edit. Mivel a kiváló síelőnő erdélyi származású, csöppet sem véletlen, hogy a minap éppen a kissomlyói sípályára vezetett útja. Innen küldött fotót. Mi pedig Budapestről kívánunk Miklós Editnek mielőbbi felépülést és további remek sportsikereket.

Miklós Edit a kissomlyói sípályán csatolta fel a léceket először

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top