Szabadidő

Varázslatos videó a Cumberbatch-féle Sherlock sorozatról

Április 10-én debütál otthon a Sherlock 4. évada. Maga a főszereplő Cumberbatch szerint is ez lett az eddigi legsötétebb és legridegebb szezon. A hétfő esti izgalmak előtt két elég menő videót mutatunk a brit sorozatból.

Sherlock (Benedict Cumberbatch) és dr. Watson (Martin Freeman) végre visszatérnek a magyar tévénézők életébe. Ez valamennyire elnyomja bennünk a szomorúságot, amit a világ egyik legfelkapottabb és legjobban fizetett színésze, Benedict Cumberbatch nyilatkozott még a negyedik évad forgatása után, vagyis hogy ő köszöni szépen, de többet nem játszaná már el Sherlock karakterét. Mark Gatiss, a sorozat egyik írója és producere is úgy nyilatkozott, hogy a negyedik évad vége egyben a Sherlock fináléja is lehet, ha pedig így alakul, akkor ő boldog lenne ezzel a befejezéssel. Martin Freeman is tele van megkeresésekkel, márciusban az Igazából szerelem 10 perces visszatérésében forgatott.

Egyelőre nincs ok a pánikra. A legrosszabb esetben is van még három epizód (vagyis a negyedik évad), amit mi magyar nézők áprilisban megnézhetünk. Ebben a Sherlock-szezonban még jobban megismerjük dr. Watson feleségének múltját, és kiderül, milyen szerepet játszik férje és annak legjobb barátja életében. Emellett Watsonék életük eddigi legnagyobb kihívásával néznek szembe: szülők lesznek…

További spoiler helyett inkább mutatunk két videót arról, hogyan építették fel Sherlock otthonának díszletét, valamint Mary és John Watson otthonát!

 És a végeredmény:

Varázslatos videó a Cumberbatch-féle Sherlock sorozatról
Varázslatos videó a Cumberbatch-féle Sherlock sorozatról

Itthon a Sherlock új évadát az AXN-en nézhetitek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top