Szabadidő

Egy ötlet kijárási tilalom idejére, amit senkinek sem ajánlunk

Már csak azért sem, mert a hatósági karantén és a kijárási tilalom megsértése büntetendő cselekménynek számít!

Kétségtelenül viccesek az alábbi videón látható képsorok, de bízunk benne, hogy csak egy hülye tréfáról van szó és nem valódi karanténtörésről.

Egy Chris Perry nevű zenész és fitneszedző Facebook-oldalára került fel az alábbi felvétel, amely alá a férfi annyit írt: „így hagyjuk el a házat karantén idején!”

A videó két főszereplője egy-egy kukászsákba bújva autótól autóig oson, mintha csak a járdára dobott szemétnek próbálná meg álcázni magát. Arról nincs információ, hogy a videó hol készült, illetve, hogy az adott helyen bevezettek-e kijárási tilalmat. 

Nyomatékosan felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a koronavírus-járvány idején maradjanak otthon, ha csak tehetik, ne hagyják el a lakást, kerüljék a tömeget, viseljenek maszkot és gyakran mossanak kezet. Emellett pedig a hatósági karantén, illetve a kijárási tilalom megsértését a törvény szigorúan bünteti!

Szerencsére Magyarországon is vannak már olyan elképesztően jó fej mentősök, akik énekléssel és egy kis bulival köszönik meg, hogy az emberek otthon maradnak. 

További híreink a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban:

szemeteszsáknak álcázva lógtak ki a karanténból - videó

A videón látottak kipróbálását senkinek sem javasoljuk (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top