nlc.hu
Szabadidő

2020 legemlékezetesebb tiktok videói

7 különleges TikTok videó 2020-ból

Összeszedtünk hét különleges TikTok videót 2020-ból. Neked melyik volt a kedvenced?

A TikTok-ról sok rosszat hallani, például, hogy ellenőrizetlenek a tartalmak és, hogy a segítségével veszélyes hóbortok és kihívások terjednek. A távozó Donald Trump sokszor szerette volna betiltatni, de még a magyar Gazdasági Versenyhivatal sem igazán rajong érte. Mindezek ellenére azért meg kell hagyni, hogy vannak jó oldalai is. Szórakoztató, tartalmas, poénos, kreatív tartalmak. Sőt, vannak olyan oldalak, ahol olyan videót találhatsz, amely akkor segít, ha bajba kerülsz, de ajánljuk Varga András, a Szegedi Tudományegyetem főkönyvtárosának edukációs csatornáját is.

A 2020-as videók között szemezgettünk.

TikTok

A TikTok igazán megosztó, de vannak jó oldalai

Budapest, Te csodás

Kezdjük mindjárt egy igazán kreatív ötlettel, Rónai András a Magyar Nemzeti Balett művésze körbetáncolta Budapest legismertebb helyszíneit. Az ötletes és látványos videót imádták az emberek, volt, aki a táncért rajongott, míg másokat a fővárosunk szépsége nyűgözte le.

Le a víz alá

Maradjunk még mindig a táncnál.  A 17 éves Silvia Solymosyová a szlovák műúszó válogatott tagja, nem mellesleg profi táncos, ennek a kettőnek a vegyítéséből pedig lélegzetelállító dolgokat tud létrehozni. Mindehhez remek eszköz a TikTok, hogy meg is oszthassa velünk. Nem csoda, hogy taroltak a videói 2020-ban. 

Nézz csak!

De félreértés ne essék, nem kell mindenképpen különleges képességekkel rendelkezni, hogy egy-egy TikTok videó népszerű legyen. Ez a vietnami férfi például nem csinál mást, csak meredten bámul előre. A videót mégis több mint 45 ezren kedvelték. És igen, sok ilyen videója van.

Áfonyás gördülés

Nathan Apodaca pedig áfonyalevet kortyolgatott gördeszkázás közben, és a videó nemcsak, hogy felkapott lett, de amellett, hogy hirtelen keresettebb lett az üdítőital, még a háttérben szóló 1977-es Fleetwood Mac dalt is visszajuttatta a slágerlistákra. Te magad is kipróbálnád? 5 lépésben megmutatjuk, hogyan vágj bele!

Táncra fel!

 Jack Black ezzel a videóval is bizonyította, hogy nem csak a filmvásznon szeret szórakoztatni. És az alakját sem szégyelli, sőt maximálisan kihasználja az adottságait. Divatos táncot nyom az év egyik slágerére, ráadásul nem is akármilyen környezetben… De más medencés tartalmak is jól mentek. Például sokmillió embert érdekel, hogyan kell magad köré tekerni a törölközőt.

Mikor száll le?

Bármilyen hihetetlen, de még az Országos Mentőszolgálatnak is van TikTok csatornája, és nem is félnek használni. Az első videójukban az Airplane! című 1980-as vígjáték egyik vicces jelenetét játszották el, sokunk nagy örömére, jó néha ilyen vicces szerepben is látni őket.

Trendi bébi

Természetesen a babák is hódítanak a TikTok-on, mint például Franklin akinek az édesanyja cuki szetteket készít és mindezt remekel mutatják be rövid videókkal. Nem is csoda, hogy mindenki imádja nézni.

@baidaugh

Okay but how can I choose just ONE?! @fayeevergreen ##spooktember ##halloween ##franklin

♬ supercuts - Jeremy Zucker

További válogatások 2020-ból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top