nlc.hu
Szabadidő

A Simpsons megjósolta Kamala Harrist

Nem hiszünk a szemünknek: a Simpsons pontosan megjósolta Kamala Harrist

Elvileg nem kellene meglepődnünk, hiszen a Simpsons mindig fején találta a szöget, de ez akkor is döbbenetes.

Megszoktuk már, hogy bármilyen nagy esemény történik a világban, az interneten valaki pillanatok alatt előáll a bizonyítékkal, hogy a Simpsons című sorozat azt már rég megjósolta. Azt is megszoktuk, hogy általában igazuk van. Ez a mostani viszont egészen elképesztő. Mutatjuk is:

Kamala Harris és Lisa Simpson

Forrás: Getty Images, simpsons.fandom.com

A fenti képen Harris mellett Lisa Simpson látható egy húsz éve, 2000-ben sugárzott epizódban. A Bart To The Future című rész arról szól, hogy a címszereplő kissrác elutazik a jövőbe (nagyjából napjainkba), ahol azzal szembesül, hogy húga, Lisa lett az USA elnöke. (Oké, nem alelnök, na de akkor is!) A hasonlóság többeknek szemet szúrt; a Twitteren azonnal terjedni kezdtek az összehasonlító képpárok és az összeesküvés-elméletek.

Hogy még hátborzongatóbb legyen a sztori, ugyanebben a részben megemlítik azt is, hogy Lisa előtt Donald Trump volt az elnök – és a célzásokból kiderül, hogy a sorozat világában pont olyan rettenetes politikus (és minden más) volt, mint a való életben. A sorozat készítői akkor azt mondták, figyelmeztetésnek szánták. A jelek szerint nem működött. Mindenesetre, ha Harris és Biden egy kicsit is példaképének tekinti Lisa Simpsont, minden rendben lesz.

Forrás: LADBible

További cikkek a téméban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top