nlc.hu
Szabadidő

Turizmus és Maldív-szigetek

A Maldív-szigeteken a koktélod mellé hamarosan oltást is kérhetsz

A kifejezetten turizmusból élő országok gyakorlatilag bármit megtesznek azért, hogy újra fel tudják lendíteni az iparágat. Ennek apropóján a Maldív-szigetek is érdekes ötlettel rukkolt elő.

A Maldív-szigetek már tavaly nyáron viszonylag laza szabályokat hozott annak érdekében, hogy ne halljon meg teljesen a turizmus. Az országba bárki beutazhat, ha van 96 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztje, valamint vállalja, hogy amíg az ország területén van, használja a nemzeti kontaktkutató applikációt.

A Maldív-szigeteken a koktélod mellé hamarosan oltást is kérhetszA mostani hírek szerint hamarosan bejelentik, hogy oltással bárki korlátozások nélkül beutazhat az országba, de ez még nem elég, kitalálták a 3V fantázianevű turisztikai programot, miszerint „visit, vaccinate, vacation”, vagyis a vakcinaturizmust.

Ennek a lényege, hogy aki elutazik az országba, és még nincs beoltva, akkor kérheti, hogy a koktélja mellé egy oltást is kapjon. Egyelőre nincsenek pontos információk arról, hogy a program mikor indul – írja a Telex.

Már nagyon utaznál? Olvass Ausztriáról és Szlovéniáról!

(Nyitókép: pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top