nlc.hu
Szabadidő

A villamos ablakán át menekült a bliccelő

A villamos ablakán át menekült a bliccelő az ellenőr elől

Nagyon nem akart büntetést fizetni az a fiatal ukrán férfi, aki képes volt a villamos kicsiny ablakán átmászni, amikor azt látta, hogy közelít felé a jegyellenőr.

Az ukrajnai Cserkaszi városában elég merészek a tömegközlekedő bliccelők, amit most egy videofelvétel is bizonyít. Egy helyi villamoson utazott a fiatal férfi, amikor felszállt egy jegyellenőr, és amikor a bliccelő ezt meglátta, azonnal elkezdte kihúzni magát a jármű nem túl nagy ablakán. A komikusnak induló jelenet láttán eleinte nem hinnénk, hogy sikerülhet neki, csakhogy megoldja és leugrik a villamosról, és még arra is van lélekjelenléte, hogy utána a középső ujját bemutassa a nyomába eredő ellenőrnek. Az egyik utas által készített teljes videó bliccelő merész akciójáról a ladbible.com beszámolójában látható.

Menekülés a villamos ablakán át

Menekülés a villamos ablakán át

Az eset után kihívták a rendőrséget. A jelenetről készült felvétel nagyot ment a közösségi médiában, és az ukrán hírekben is felkapták. Sokan tartják felelőtlennek a férfit, aki szerintük valószínűleg részeg volt, de jó néhány támogatója is akadt, akik szerint így kell kihúzni magunkat egy kellemetlen helyzetből. A rendőrség egyelőre nem jelezte, hogy sikerült-e azonosítaniuk a vakmerő bliccelőt. Eközben meg Bécsben alig bliccelnek az emberek.

Bliccelőkről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top