nlc.hu
Szabadidő

Az Alestorm skót kalózmetál-együttes Magyarország című száma

Odáig van Magyarországtól a skót lakossági kalózmetál-együttes

Nem tudnak betelni a pálinkával és a csirkepaprikással, de Székesfehérvár fura hely az Alestorm szerint.

Ha valaki nem ismerné az Alestorm nevű skót lakossági mulatós kalózmetál-együttest (azt azért ugye mindenki tudta, hogy ilyen műfaj létezik?!), hát most itt az ideje, hogy megismerje. A zenekarnak ugyanis magyar gitárosa van, Bodor Máté (a képen jobb oldalt), ennek örömére pedig külön dalt írtak Magyarország csodáiról. Komolyan venni nem kell, van itt ugyanis minden a pálinkától a csirkepaprikáson át a székesfehérvári furcsa történésekig. Az pedig külön cuki, hogy egészen korrekt magyar kiejtéssel ejtik a magyar szavakat.

Alestorm

Forrás: Alestorm

A zenekarnak most jelenik meg a hetedik stúdióalbuma, ez a harmadik lemez Bodorral, és most érezték, hogy kéne írni egy dalt Magyarországról, amiben köszönetet is mondanak gyorsan az országnak Bodor miatt – írja a Lángoló Gitárok, amely kiszúrta a klipet, pontosabban a YouTube-ra dalszöveggel feltöltött számot. Mutatjuk is, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy melyik országimázs-dal áll közelebb hozzá. Mi már eldöntöttük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top