nlc.hu
Szabadidő

Idős pitbullpár esküvője

Ne haragudj, de most megbőgetünk: idős pitbullpárt adtak össze

Már csak gazdit kellene találni a tűzön-vízen át együtt maradó kutyusoknak.

Fran és Earl, az idős pitbullpár évek óta együtt van, sülve-főve, a legtöbb (emberi) pár példát vehetne róluk hűség és kitartás ügyében. Így sincs könnyű dolguk: nincs ugyanis otthonuk, a Homeward Animal Shelter nevű fargói kutyamenhely gondoskodik róluk, és az idős pitbulloknak még egyesével sem könnyű gazdát találni, úgy pedig végképp, hogy csak párban érvényes a “csomag”, a gondozók ugyanis a világ összes pénzéért sem választaná szét őket.

Annyira megható a két kutya hűsége, hogy most fullextrás esküvőt szerveztek nekik, virágos koszorúkkal, a menyasszonynak fátyollal, kutyavendégekkel, tortával és egy profi esküvői fotóssal, akinek hála mindenki tanúja lehet a nagy pillanatnak. Külön kiemeljük a kutyák tekintetét (mintha pontosan tudnák, mi történne), és hangsúlyozzuk, hogy nem bőgünk, csak valami belement a szemünkbe.

Pitbullpár esküvője

Forrás: Facebook/Homeward Animal Shelter

Az ötlet persze marketingfogás is, de jó ügyet szolgál: így próbálnak gazdit találni a kutyáknkak – akiknek előző tulajdonosa nem tudott többé gondoskodni róluk, ezért kerültek menhelyre -, és ráirányítani a figyelmet a menhelyre, illetve a menhelyek válságos helyzetére

Az összes képet itt tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top