nlc.hu
Szabadidő

Tengerbe vezette a GPS a turisták autóját

A GPS-t követték a turisták, belehajtottak a bérelt kocsijukkal a tengerbe

Egy turista-utakat szervező cég irodáját próbálták megtalálni a kikötőben, és a GPS iránymutatásait követve kötöttek ki a tengerben.

A Hawaiion található Kailua-Kona kikötőjében nem mindennapi látványosságra figyelhettek fel az ott tartózkodók. Egy ezüst színű, bérelt Chrysler Town & Country simán csak behajtott a tengerbe a kikötőből anélkül, hogy különösebben lassított volna. Az esetnek számos szemtanúja volt, akik próbáltak segíteni, és természetesen volt, aki videóra vette a döbbenetes képsorokat, amit a LadBible eredeti cikkében lehet végignézni.

Süllyedő autó

SZÁLLJ-MÁR-KI!!! (részlet az esetről készült videóból)

A videón jól látható, hogy a két turista láthatóan nem nagyon zavartatja magát attól, hogy a tengervízbe hajtottak. Az anyósülésen helyet foglaló utas hamarabb kapcsol, és viszonylag gyorsan kimászik az ablakon a vízbe, de az autót vezető nő sokáig csak az autóit körülvevő hajókról hozzá beszélő és segíteni próbáló emberekkel van elfoglalva, és mintha nem fogná fel, hogy az élete veszélybe került.

Végül több ember is beugrik a vízbe, hogy a segítségére siessen, de ő csak nagyon lassan kezd el kimászni a süllyedő járműből, miközben a segítők kötelet is próbálnak kötni az autóra, hogy lassítsák a süllyedést és később könnyebben ki lehessen húzni az autót a vízből. Végül mindkét utas szerencsésen megmenekül, bár az autókölcsönzőnél valószínűleg kellemetlen percek/órák várnak majd rájuk a Chrysler miatt. Hasonló esetről még 2019-ben számoltunk be, ott is a GPS-re próbálta fogni a hibáját a sofőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top