nlc.hu
Szépüljünk
A kencék

A kencék

A spa kozmetikumok egyre népszerûbbek az arc- és a testápolás területén. Nézzük, miben is rejlik csodájuk.




Az arcfrissítő spa-ampullák visszaállítják a bőr rugalmasságát, hosszantartó hidratálást garantálnak, erősítik a hajszálereket és a bőr immunrendszerét.
Az energetizáló arc- és testpermet hűsít a forróságban, javítja a bőr tónusát, mely visszanyeri tőle fényét, tisztaságát. A permet különleges elasztin hatóanyaga segít, hogy rugalmas fehérjerostok sűrű hálója képződjön a bőrben, ily módon akadályozza meg a bőr megnyúlását, és az inakban, erekben, a bőr irha rétegében lévő elasztin-szálak elfáradását. A sokoldalú energetizáló arc- és testpermetet hordhatjuk a táskánkban, és a nap bármely szakában felfrissíthetjük, szépíthetjük vele magunkat.





A spa arc- és testradír élénkíti, simítja, feszesíti a bőrt. A tenger ápolókincsei mellett polietilén gyöngyöket is tartalmaz, melyek lágy, körkörös masszírozásával leválaszthatjuk az elhalt hámsejteket, és megújíthatjuk vele a bőrt. E spa arc- és testradírral előkészíthetjük a bőrt arra, hogy a többi ápolótermék hatóanyagát maradéktalanul beszívja.

A spa testápolója a bőr igazi kényeztetője, ráadásul az összetevők segítenek a napbarnított bőrszínt sokáig megőrizni.

A spa tusfürdő pedig nem tartalmaz szappant, hanem csak a gyógyító vizek erejére támaszkodik.





Az alga, a nyomelemek, a hínár, a tengeri só, a moszat mellett A-, C- és E-vitamin erősíti a kötőszöveteket, és lágyan, észrevétlenül távolítja el a szennyeződéseket, izzadságot a pórusokból. Ráadásul megakadályozza, hogy a bőr napközben kiszáradjon, vagy érzékennyé váljon, ami a nyári melegben, a megemelkedő páratartalom és a légkondicionáló hatására pillanatok alatt és szinte észrevétlenül megtörténhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top