nlc.hu
Szépüljünk
Max Factor: Softest Steel

Max Factor: Softest Steel

A Max Factor 2005. évi õszi-téli trendje a színeken keresztül a finom formákra, lágyságra és az ezüstös, érzéki, púderes megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Ez a modern, elbûvölõ megjelenés rendkívüli egységet alkot a Max Factor 2005-ös õszi-téli „Softest Steel” kollekciójában.

Kattints a képre!
A „Softest Steel” finom, egyszínű árnyalatok palettáját kínálja, amelyeket jól kiemelnek a burgundi árnyalatok. Az egyszínű paletta azt jelenti, hogy a színek nem keverednek, csak az árnyékolás és a textúra segítségével jelennek meg. A szürkés-mályva és gyöngyház szín keveréke egészen matt és átlátszatlan ragyogást ad, az arc pedig finom, púderes felületű.

A fémes intenzitást tükröző megjelenés kulcsa a limitált darabszámú ezüstszínű Cream Eyeshadow Stick. Ez a könnyen felvihető, rúd formájú szemhéjfesték finom orgona-lilás ezüst színű, amely gyönyörűen kiemeli a szemet, így a szezon meghatározó sminkkelléke lesz. Használd a Max Factor Earth Spirits szemhéjpúder Wicked White (116), Stormy Blue (112) árnyalataival együtt, mert ezek segítségével a csillogó szem könnyen elkészíthető.

A szem egyszínű árnyalatai a köröm és a száj drámai burgundi színével együtt az évszak legkedveltebb színei közé tartoznak, és tükrözik az aktuális trendet – mondja Morag Ross, a Max Factor vezető sminkmestere.

Klasszikus arcszín

“A megfelelő alapozó használatával elért klasszikusan szép bőr elengedhetetlen ebben az évszakban ahhoz, hogy a tökéletesen kisminkelt füstös-ezüstös szemet kihangsúlyozzuk” – fűzi hozzá Morag Ross. A Max Factor legkeresettebb alapozója a Lasting Performance, amelynek használatával természetes és egész napon át hibátlan megjelenésű, szép bőrt érhetünk el.
Ajánlott ára: 3499 Ft


Kifinomult ajkak

Akár a semleges, akár az erősebb árnyalatát használod a burgundi színnek, a Lipfinity Everlites finom, selymes, szép megjelenést ad ajkaidnak. A Lipfinity Everlites színtelen fedőrétege tökéletes az őszi időjárási körülmények között is, mert 90%-ban kondícionáló és bőrápoló összetevőt tartalmaz, amely hidratálja, simává varázsolja és védi az ajkakat a kiszáradástól.
“A tökéletes szín a Lipfinity Everlites szilva színű Mystical színárnyalata (80). A Lipfinity Everlites 10 órán át az ajkakon marad, így ideális a hibátlan megjelenéshez.”
Ajánlott ára: 3429 Ft

Szemet gyönyörködtető körmök

Az egyszínű ezüstös szemhez a Nailfinity körömlakk Angel Nails (882) árnyalata illik, míg az erősebb kontrasztra vágyók a Nailfinity Ruby Fruit (900) árnyalattal alkothatják meg az ideális őszi megjelenést. Ez a rugalmas filmrétegként száradó, töredezésnek ellenálló tartós körömlakk teszi teljessé megjelenésünket.
Ajánlott ára: 1799 Ft

Még több smink:

Trendek a kifutók világából, igazi professzionális eszközökkel»
Újdonságok, melyeket egyenként is megvásárolhatsz. Keverd bátran a márkákat!»
A rózsaszínek gyönyörű világa igazán exkluzív kivitelben»
Egy teljes kollekció a sztárok világából»
Elegáns és romantikus»
Egy hihetetlen tulajdonságokal bíró szempillaspirál és limitált szériás termékek»
Új színek, monokróm ragyogás»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top