Szépüljünk

Parfümkörkép

Tavasszal rendre meglepnek minket új illatokkal a kreátorok, gyõzzük megtalálni az igazán kedvünkre valót. A meleg évszakokban nappalra a könnyedebb, az esti partikra pedig még a szexi és elbûvölõ parfümök között is válogathatunk.

 





 Kenzo: Flower by Kenzo, Summer Fragrance


 


Fukszia-, piros és narancsszínek díszítik a Kenzótól már megszokott módon kreatív üveget. Nyári illatról lévén szó, az illat alkoholmentes, így bátran spriccelhetjük bármelyik testrészünkre. Friss, virágos kompozíció bergamottal, citrussal, leheletnyi bolgár rózsával és fehér pézsmával. Az illat mélyén megbújó vanília csak tovább fokozza az érzékiségét.







Parfüm: Flower by Kenzo

EDT, 50 ml, 13 000 Ft






 Avon: True Glow parfüm

 


Igazi meleg, gyertyafényes nyáresti vacsorákhoz ajánlott illat, még az üvege is a gyertya lángját juttatja az eszünkbe. A nőiességüket bátran vállaló, azt hangsúlyozó nőknek ajánlott. Egyszerre gyümölcsös és virágos illat. Először a frézia érződik, majd kiteljesednek az érzéki lótuszvirág és golgotavirág.







Parfüm: Avon, True Glow


50 ml, 4399 Ft (május 18-ig még egy könnycsepp ékszerszettet is adnak mellé ajándékba)





 Davidoff: Cool Water Wave

 


A modern, minden sallangtól mentes üvegre pillantva legelőször a frissítő víz jut eszünkbe. Magabiztos és öntudatos nőknek tervezték. Az egzotikus gyümölcsök és a görögdinnye illata a nyarat idézi fel, a frézia és a bazsarózsa a könnyed nőiességet emelik ki. 100, 50 és 30 ml-es változatban is megvehetjük. Az illat szerencsére testápolóban, tusfürdőben és dezodorban is kapható.







Parfüm: Davidoff, Cool Water Wave

EDT, 30 ml, 9200 Ft





 Adidas: Pure Lightness

 


Folyamatosan törekszünk arra, hogy az élet minden percét élvezzük és örömmel éljük meg. Nyáron mindez talán könnyebben váltható valóra. Friss, játékos, egy kis mozgásra mindig kapható nőknek készült az Adidas új illata. A csomagolás világoskék, pink és fehér színei könnyedséget sugároznak. Az illat először a gyümölcsös (isteni sárgadinnye!), később a virágos jegyeit mutatja meg.







Parfüm: Adidas, Pure Lightness

EDT, 30 ml, 3399 Ft





 Esprit: Night Life by Esprit

 


A piña colada koktél inspirálta az eszencia megálmodóit, így az ananász és a kókusz illatát zárták üvegbe. Ha beleszippantunk, egy jó kis nyári buli képei villannak fel valahol a vízparton, ahol minden az élet élvezetéről szól. Dezodorban és tusfürdőben is élvezhetjük a kreációt!







Parfüm: Esprit, Night Life

EDT 30 ml, 6599 Ft






 Escada: Sunset Heat

 


Csak színes egyéniségeknek! Nem jellemző sem az illatra, sem a csomagolásra a visszafogottság! Barátnőzős nyaralásokon, az esti buliban nélkülözhetetlen kellék. Az Escada tervezett először a nyári időszakra külön illatot, minden évben a divattrendhez alkalmazkodva. Idén papaja, mangó, citrom és ananász elegye a fejjegy. Testápoló és tusfürdő is tartozik az illatcsaládhoz.







Parfüm: Escada, Sunset Heat

EDT, 50 ml, 12 350 Ft








 Cacharel: Amor Amor Sunshine

 


Az állandóan megújuló Amor Amor új nyári illatát bármely napszakban viselhetjük. Belebújós-hozzábújós, nagyon nyugodt illat, a nyári szabadságok imádni való napjait idézi. A fejjegy gyümölcsös, a szívjegy virágos, az alapillatban pedig megbújik az édes-nőies pézsma, vanília és szantálfa.







Parfüm: Cacharel, Amor Amor Sunshine

EDT, 50 ml, 10 900 Ft





 Lancôme: Benghal


 


Indiát csempészhetjük be a mindennapjainkba ezzel az illattal. Utaznunk ugyan kell érte, de nem feltétlenül Indiáig. A Lancôme-nak ez a nyári illata az egész világon csak a repülőtereken kapható. Nem mondom, hogy csak ezért szálljunk repülőre, de ha már megvettük a jegyet, mindenképpen próbáljuk ki az illatot. Aki szereti a fűszerek varázsát, biztosan el fog csábulni. Sokat utazó rokonunktól, barátunktól ajándékba is kérhetjük!







Parfüm: Lancôme, Benghal

EDT, 50 ml, csak reptereken kapható






 Bruno Banani: Pure Woman


 


Idén az egyik divatszín a piros. Mindenkinek, aki megörült, hogy újra ebbe az ördögi színbe bújhat, ki kell próbálnia a cseppet sem visszafogott Pure Womant Bruno Bananitól. Egy energikus, karakteres illat gyümölcsös-virágos jegyekkel, a frézia és a feketeribizli párosítása nyerő ötletnek tűnik.







Parfüm: Bruno Banani, Pure Woman

EDT, 40 ml, 6120 Ft





 Nina Ricci: L’Eau du Temps

 


A legendás L’Air du Temps illat limitált kiadású 2007-es tavaszi változata a L’Eau du Temps. Szerencsére az üveg formája és a gyönyörű galambos kupak változatlan. A szín azonban kékre váltott, az üveg és a madarak az illat dobozán a víz színeiben szárnyalnak. A limitált szériában a citrusos-fűszeres illat két új illatösszetevőt kapott, a szegfűt és a jázmint.







Parfüm: Nina Ricci, L’Eau du Temps

EDT, 100 ml, 13 490 Ft






 Carolina Herrera: 212sexy


 


Már a neve is jelzi, hogy az érzékiséget hangsúlyozza a parfüm. Magabiztos, életteli és elegáns nőknek az illata. A gyönyörű fémes csillogás a parfüm „ruháján” a legfrissebb divattrendnek megfelelő. Szinte kívánkozik, hogy magunkkal vigyük a szuperdivatos, nagy, metálos táskánkban. Így legalább napközben többször is spriccelhetünk egy keveset magunkra, és begyűjthetjük az elismerő pillantásokat, bár a munkahelyünkön jó lesz vigyázni, mert könnyen eltereli a figyelmet.






Parfüm: Carolina Herrera, 212sexy


EDP, 30 ml, 9890 Ft





 Valentino: Rock’n Rose

 


Ártatlan, elegáns, mégis provokatív. Ilyen egy igazi mai nő a divatkirály, Valentino szerint. Ezt tökéletesen kifejezi a nevével fémjelzett édes, érzéki illat is. Beleszippantva az jut eszünkbe, hogy minden nőt még szebbé varázsol, ez az ígéret pedig szinte mindent megér nekünk. A csomagolás is bátor: áttetsző üveggömbön kontrasztos fekete, gyémántmetszésű kupak. Az illatcsalád további tagjai a testápoló, a tusfürdő és a dezodor. A parfüm 30 ml-es kiszerelésben majd júniustól lesz kapható.







Parfüm: Valentino, Rock’n Rose

EDP, 50 ml, 16 190 Ft






 L’Occitane: Citrus Verbena nyári illat

 


Aki esküszik a natúr és biodolgokra, az az illatok kiválasztásánál is ilyen parfümöket keres. Igazi nyári újdonság a limitált szériában megjelenő natúr kozmetikai eszencia. A korzikai verbéna, a délolasz grépfrút és a szicíliai citrom igazán friss kombinációja. Ezért is érdemes várni a nyarat, az illat júniustól kapható!







Parfüm: L’Occitane, Citrus Verbena

150 ml, 11 150 Ft





 Moschino: Funny!


 


Mosolyt és örömet varázsol a Funnynak már a doboza is a halványkék alapon repkedő szívecskékkel. Az üveg szív alakú kupakja pedig telitalálat. Az illat igazi citrusos nyári felfrissülés. A fiatalos, a nyári napokon egy kis szökdécselésre bármikor kapható nőké ez az illat.







Parfüm: Moschino, Funny!


EDT, 25 ml, 9200 Ft





 YSL: Young Sexy Lovely


 


Igazi játékosság a kezdőbetűkkel: Yves Saint Laurent – Young Sexy Lovely. A monogram az áttetsző üveg közepén egy szív alakú mélyedésben finom megoldás. Az illat is elegáns, de cseppet sem nehéz, inkább harmonikusan lágy. Tökéletes választásnak tűnik egy fekete-fehér ruha-összeállítás mellé.







Parfüm: YSL, Young Sexy Lovely

EDT, 30 ml, 9600 Ft





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top