Szépüljünk

Az év 5 legemlékezetesebb szőrzete

2015 a szakáll és a férfikonty - újabb - éve volt. Ám mégsem minden emlékezetes szőrzet nőtt ki férfi testéből.

A Disney-hercegnők rajzolt szőrzete

 Az év 6 legemlékezetesebb szőrzete

A BuzzFeed egyik szerkesztője, Katie Corvino rajzolta meg, hogyan néznének ki a Disney-hercegnők például szőrös lábbal, karral, hónaljjal, vagy épp kinőtt szemöldökkel.

A hónaljszőr-szépségverseny győztesének hónaljszőre

Az év 6 legemlékezetesebb szőrzete

A kínai Weibo közösségi oldalon megrendezett hónaljszőr-szépségverseny győztese egy kissé homályos fotóval gyűjtötte be a legtöbb lájkot.

A párosan dekorált szakállak

Az év 6 legemlékezetesebb szőrzete

Brian Delaurenti és legjobb barátja, Jonathan Dahl azzal szórakoztatják magukat és az internetezőket, hogy igen változatos módokon dekorálják ki a szakállaikat. A két férfi úgy véli, hogy a világnak több szeretetre és jókedvre lenne szüksége, ezt akarják üzenni őrült alkotásaikkal is, melyeket az Instagram-oldalukon tesznek közzé.

A világ leghatalmasabb férfikontya

Az év 6 legemlékezetesebb szőrzete

A világ leghatalmasabb férfikontyának tulajdonosa egy Asher Bayne nevű amerikai előadóművész, aki odavan a cuki állatokért.

Az indiai szakállas nő virágos szakálla

Az év 6 legemlékezetesebb szőrzete

Harnaam Kaur policisztás ovárium szindrómában szenved, aminek következtében a teste több férfihormont termel, emiatt pedig 11 éves kora óta szakálla nő. Bár évekig nagyon szenvedett emiatt, rengeteg gúnyolódást kellett elviselnie és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, végül sikerült elfogadnia és megszeretnie önmagát, és ma már büszkén vállalja a szakállát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top