Szépüljünk

Gyönyörű sminktrendek: ez a menő idén nyáron

Barack, bronz, neon, kék – több szín is van idén, amelyek közül választhatunk, ha trendik szeretnénk lenne. A rúzsok terén az erős színek dominálnak.

Akik nyáron trendik és feltűnőek szeretnének lenni, nyugodtan megtehetik. Ugyanis a tavaszi hónapok után a nyár olyan élénk, látványos sminktrendeket is magával hozott, amelyek garantáltan nem átlagosak. De persze a kevésbé magamutogatósok is találhatnak kedvükre valót az idei divatban. Azok pedig, akik a sztárokat szeretnék utánozni, készüljenek a barackárnyalatokra. Azt jó, ha tudod, hogy már nem a matt, hanem a visszafogott ragyogás a nyerő.

A csodás barack

Miután az Oscar-gálán több sztár is barack árnyalatú sminkben pompázott, már tudni lehetett, hogy hamarosan elárasztja a világot a barack trend. Ezen azonban nem szabad meglepődni, ugyanis a kellemes, üde szín gyakran visszatér a divatba. Idén sem volt ez másként. Viszont most azon túl, hogy szemhéjpúderként használhatjuk, az arcon is jól mutat majd, és akár rúzsként is felvihetjük – már ha ez jól áll nekünk.

Gyönyörű sminktrendek: ez a menő idén tavasszal

Akik viszont nem szeretik a halvány szájfestékeket, azok kimondottan örülnek az idei rúzstrendnek. Ugyanis az élénk, erős színek kapnak teret, amelyeket nem érdemes látványos szemfestéssel elnyomni, inkább a kevésbé tolakodó, szolidabbakkal kell felvinni a divatguruk szerint. Bár a kifutókon olyan megoldásokat is előszeretettel használnak, ahol mind a szem, mind a száj is élénk és hangsúlyos.

Tényleg a neon?

Azok, akik a szemüket szeretnék hangsúlyozni, többféle trendi lehetőség közül választhatnak. A legmerészebbek egészen különleges sminkekben pompázhatnak, ugyanis a világító neonfestékek is teret kapnak az idei javasolt irányzatok között. Akiknek nem illik az egyéniségükhöz ez az extravagáns megoldás, visszatérhetnek a néhány évtizeddel ezelőtt felkapott és azóta is sokak által kedvelt tusvonalhoz.

Jön a kék

A kék is visszatér a divatba, leginkább a felső szemhéjadat fesd ezzel a színnel. Már csak azért is, mert idén nem divat az alsó szemhéj színezése. A tavaly népszerű bronz is a palettán marad, így akik ragaszkodnak a visszafogottabb megjelenéshez, nyugodtan választhatják a vagány fémes csillogást.

További cikkek sminkekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top