Szépüljünk

Majdnem belehalt, hogy Barbie-nak akart kinézni

Már kicsi korától fogva vonzza a babás külső.

Öt év és négy műtét után a 21 éves finn nő, Amanda Ahola végre úgy néz ki, ahogy szeretne. Barbie babára emlékeztető arca és hatalmas keblei azonban kevés híján jóval többe kerültek neki, mint a kb. 7 millió forintnak megfelelő összeg, amit erre költött.

Legutóbbi mellplasztikája után rohamot kapott, és agyduzzanattal (agyi ödéma) vitték kórházba. „Nem sokra emlékszem, csak hogy megyek a műtétre, és aztán itt ébredtem, a kórházban” – mondja.

😋

A post shared by Bunny (@angelbunniex) on

A lány azt mondja, ez volt az utolsó műtéte – amelyet egyébként részben egy sugardaddy fizetett ki, másik részét pedig webkamerás munkájából finanszírozta.

Egyébként Amandát már kicsi korától az foglalkoztatta, hogy annyira művinek nézzen ki, amennyire lehetséges. Az ő szemében a Barbie baba kínálta fel azt a tökéletes példát, amelyhez hasonulni szeretett volna.

Thinking of you 💟

A post shared by Bunny (@angelbunniex) on

Sokan mondták a szüleinek, hogy vigyék pszichológushoz a lányukat, de ők úgy gondolták, hogy egyedül Amandára tartozik, hogyan dönt a testével kapcsolatban.

Forrás: Yahoo

Kiemelt kép: Facebook/Amanda Ahola

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top