Szex

Regényajánló





Debra Mullins: Kell a férj

Lucinda Devering 29 évesen már sok mindent tudhat maga mögött. Miután első szezonjában majdnem elcsábította egy hercegi sarj, a botrány elkerülése végett annak öccséhez adták. Újdonsült férjét azonban jobban érdekelte a kártya, és sok más nő. Lucinda kis birtokukon kertészkedett és makulátlan jó hírét őrizte, amíg a férj váratlanul meg nem halt szeretője ágyában. A hátrahagyott sok-sok adósság viszont komoly terhet ró a fiatal nőre, akit ráadásul sógora és volt szerelme olyan áron mentene meg a hitelezőktől, hogy a szeretője lesz.

A lánynak nem marad más választása, el kell fogadnia Raynewood hercegének ajánlatát, hogy Amerikából hazatért unokahúgát jó modorra tanítva bevezesse a társaságba. Ekkor azonban még nem számít rá, hogy felbukkan majd a lány bátyja is, akinek modorán szintén van mit csiszolni.

Lucindának egy célja van: férjhez kell mennie minél hamarabb egy olyan valakihez, aki kifizeti a hátrahagyott adósságokat és megvédi volt sógorától. De vajon kit válasszon: apja régi barátját, akit gyerekkora óta ismer és szeret vagy az Amerikában felnőtt hajóskapitányt, aki érzékeire is hat?

A rutinos olvasó valószínűleg nem habozik sokat kérdésfeltevésünk láttán, de azt azért eláruljuk, hogy a könyv egyéb izgalmakat is tartogat!









 




Alexandra Kiadó, 382 o., 499 ft







Danielle Steel: A gyűrű

A háború sújtotta Németországban Kassandra von Gotthard, a befolyásos bankár gyönyörű, fiatal felesége beleszeret a tehetséges és ünnepelt fiatal íróba. A férfi zsidó származása azonban mindkettőjük végzetét jelenti. Amikor SS-katonák a nő szeme láttára hurcolják el szerelmét, az asszony csak úgy menekülhet meg, hogy felfedi kilétét. Ám ezzel a tudattal nem képes tovább élni…

A férj mindent elkövet, hogy az asszony halála után is egyben tartsa a családot. Gyerekeivel megpróbál elmenekülni a háború tépázta Németországból, de lányát, Arianát az utolsó pillanatban letartóztatják. A lányban csak az apjától kapott gyűrű, kettejük soha nem szűnő szeretetének jelképe tartja a lelket.

Egy fiatal náci tiszt személyében azonban megmentője akad, és megcsillan a remény, hogy új életet kezdhet, ezúttal Amerikában. De a jövő nem olyan fényes, mint Ariana remélte. Csupán a családi gyűrű és az emlékek tiszta ragyogása ad erőt ahhoz, hogy túlélje a hányódást az erőszak és bizonytalanság világában.







 


 




Maecenas Kiadó, 395 o., 1200 ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top