Szex

A legújabb trükk a férfiak meghódítására?

A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út – tartja a régi mondás. Mi van akkor, ha mondjuk egy könnyed hódításra vagy egy laza flörtre vágyunk? Elfelejthetjük a férfihasat, és inkább koncentráljunk az orrukra.




Nem kell többé kísérletezni a legújabb csokitorta receptjével, és eldobhatjuk a trendi magassarkút, vagy akár a neccharisnyát is. Legalábbis ezt tanácsolják az emberi viselkedés- és feromonkutatók az utóbbi évek kísérletei alapján.

Elég, ha nők vagyunk, és a többit elintézi a természet. Mindenkinek megvan ugyanis a saját illata, ami csak az ő testére jellemző, és amit mi magunk csak ritkán érezhetünk. Ez az illat tudat alatt hat a partnerünkre és elvarázsolja. A kutatók hosszú kísérleteken keresztül vizsgálták a női feromonok férfiakra tett hatását, és kimutatták, hogy a termékeny nőkből áradó feromon illatanyagok a férfiak agyának – anélkül hogy ők ennek tudatában lennének – jeleket küldenek, amelyek mozgósítják a „romantikus és szexuális” agyközpontot. Így a férfi és nő közötti vonzalmat is meghatározzák a feromonok, már a kezdeti szakaszban. Akinek az illata nincs jó hatással ránk, azzal valahogyan nem tudunk közös nevezőt találni.

Bár a feromonok jól végzik a dolgukat, mégsem árt, sőt kifejezetten kell figyelni a megfelelő ápoltságra, tisztaságérzetre, aminek minden nap végéig illik kitartania. Ennek egyik legfontosabb része az intim higiénia. Az egész napos tisztaságérzet megőrzésére találták ki az egészségügyi betétet, ami diszkréten felszívja az esetleges folyadékot, megóvja a fehérneműt, és mivel a nedvességet jól magába zárja, így tisztaságérzetet nyújt viselőjének.





Az utóbbi években az egészségügyi betét a bugyi elmaradhatatlan részévé vált, szinte nincs is bugyi betét nélkül. A leheletvékony, pihe-puha kellék a modern nő táskájának elmaradhatatlan kelléke lett. Van belőle mindenféle és -fajta változat, alkalmazkodva a női fehérneműdivathoz és az egyéni ízléshez. Ez is bizonyítja, hogy ők ketten már párban járnak: nincs egyik a másik nélkül. Új trend a bugyikban, új vonal a betétekben. Van belőlük szárnyas és szárnyatlan, tangás és hagyományos, illatos és normál.





A lényeg, hogy viselőjének visszaadja a természetesség és a tisztaság érzését, és neki köszönhetően akár egy váratlanul beköszönő menstruáció sem hozhat minket zavarba. Ám ez már csak az i-re a pont. Engedjük a testünknek, hogy természetesen hódítson, ezt elvégzik a feromonok, mi pedig egy betéttel a táskánkban a tisztaság érzését adhatjuk meg magunknak, hogy valóban szabadnak és természetesnek érezhessük magunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top