Szex

Esküvõtervezõ

E praktikus formátumú, háromrészes, színes fotókkal illusztrált kézikönyv segítségével könnyedén megtervezhetjük és megszervezhetjük saját vagy ismerõseink, rokonaink házassági ceremóniáját.





Tulajdonképpen nem is hagyományos könyvet tarthatsz a kezedben, hanem egy komplett esküvői “túlélőcsomagot”. Ez a szett abban lesz nagy segítségedre, hogy esküvődet felejthetetlenné, egyedivé varázsold, és a nagy nap örök emlék maradjon. 

Az egyedülálló esküvői kalauz felépítésénél fogva lehetővé teszi, hogy a kézitáskádba rejtve mindig magadnál tartsd, így bármikor rendelkezésedre áll, hogy ellenőrizhesd, nem felejtettél e el valamit. 

A szett három részből áll: az Esküvői határidőnaplóból kiderül, mikor mi a teendő, Az Esküvőszervezés lépésről lépésre minden részletre kiterjedő kézikönyve valamennyi fontos kérdésben eligazít, az Esküvői ötlettár pedig számtalan gyakorlati tanácsot és eredeti ötletet tartalmaz ahhoz, hogyan tedd különlegessé esküvődet.

A kalauz három része külön-külön kiemelhető, vagy együttesen a tokban tárolható, így minden fontos információt egy helyen megtalálsz.



Az Esküvői határidőnapló elengedhetetlen kelléke a felmerülő teendők nyomon követésének. Hónapokra lebontva találod meg benne az esküvőszervezés során felmerülő teendőket, sőt, külön hely van benne saját feljegyzések készítéséhez is.






Az Esküvőszervezés lépésről lépésre című könyv választ ad a sokakat kísértő “ki, hol, mit, miért és hogyan” kérdésekre az esküvővel kapcsolatban. Végigkalauzol az esküvő megszervezésének folyamatán, ötleteket ad a szertartás és a lakodalom személyessé tételéhez.

Találsz benne eljegyzési értesítés- illetve meghívó mintákat, segítséget kapsz a költségvetés kidolgozásához, tippeket kapsz a ruhád és a kiegészítők kiválasztásához.

Minden fejezethez tartozik egy vagy több kitölthető lista, ami jelentősen megkönnyíti a szervezést. A könyv végén megtalálod a témába vágó hasznos internetes oldalak elérhetőségét is.

  

Az Esküvői ötlettár eredeti ötletei segítenek abban, hogy személyessé és egyedivé tedd a nagy napot. Legyen szó egyszerű fátyolról, tiaráról, ültetőkártyáról, meghívóról vagy köszönetajándékról, ha saját kezűleg készíted el, garantáltan egyedi darab lesz, és ezek a különleges megoldások felejthetetlenné teszik az esküvőt.

A könyvben szereplő tárgyak elkészítése nem igényel túl sok munkát, a leírást követve bárki könnyedén elkészítheti őket. Az elkészítést színes illusztrációk, fotók és magyarázatok segítik lépésről lépésre. A könyv végén mintákat, sablonokat, illetve áruházlistát és fontos weboldalakat is találsz.






Cím: Esküvőtervező
Szerzők: Jaclyn Hirschhaut és Lauren Floodgate
Kiadó: Alexandra Kiadó »
Ár: 3.999 Ft

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top