Szex

A hét szexkérdése: Baj, ha a pasink más nőket is megnéz?

Lehet, hogy az ember hűséget fogad, de vakságot nem. De vajon lehet úgy stírölni másokat, hogy a partnerünknek az ne essen rosszul?

„A pasim a jelenlétemben feltűnően bámulja a nőket, így volt ez tegnap is, én megláttam, hogy nézi, és mondtam neki: Nézd már azt a ribancot! (miniszoknya volt rajta meg tűsarkú). Erre ő: – Jó nő! Én soha nem mondanám neki, hogy Nézd már, milyen jó pali, aki ott megy!, vagy valami hasonló. Soha nem aláznám meg. Nem értem, ő miért teszi vagy miért jó neki. De azért egy pofont nem úszott meg” – írja egy súgó a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalán.

A hét szexkérdése: Baj, ha a pasink más nőket is megnéz?

Grafika: Dániel András

#133265-ös súgás: Hagyd a fenébe az ilyen bunkót! Nagyon tisztel téged, ha ilyen szinten csorgatja a nyálát mások után.

#133281-es súgás: Lányok! A pasik ilyenek, legeltetik a szemüket, ez önmagában még nem tragédia!! Legeltessétek ti is! Nagyobb baj, ha nincs rendben az önbizalmatok, és ezért megszóljátok azt, aki csinos.

Viki: Nem tisztel téged.

#133284-es súgás: Önbecsülés egyenlő: nem vagyok modell, de elégedett vagyok magammal, a testemmel, kihangsúlyozom azt, ami szép és amit szeretek magamon, jól érzem magam a bőrömben, és ezt a többi pasi is megérzi, és majd te is kapod az elismerő pillantásokat, akár miniszoknya nélkül is.

#133309-es súgás:
Ennél undorítóbb pasiviselkedés kevés van. 20 évesen a férjem ugyanazt csinálta, aztán kiderült, nem csak nézett. Azóta az első ilyen megnyilvánulásnál lapát, nincs kivétel és nincs mentség. Megalázó, és ha képes megalázni, akkor nem vagyok fontos. Vacakoljon ezzel a fene. Mert tudod, meg lehet nézni úgy is egy csinos nőt, hogy az ne legyen kellemetlen annak, aki veled van. Csak némi intelligencia kell hozzá.

#133324-es súgás: Én úgy láttam, hogy pont a súgó hívta fel a párja figyelmét, hogy nézze azt a nőt. Az meg őszintén bevallotta, hogy tetszik neki. Nem kell provokálni.

#133346-os súgás: Nem túl szép dolog, hogy ilyet csinál. Én személy szerint nem viselném el, de nem vagyunk egyformák. Mindenképp beszélj vele arról, hogy ez neked milyen megalázó és rossz. Lehet, hogy ez neki eszébe sem jut! De ha ennek ellenére is csinálja, akkor sajnos nem tart téged olyan fontosnak, hogy változzon. Ez esetben rajtad áll a dolog: maradsz, vagy megszöksz.

#133349-es súgás:
Bunkó a viselkedése! Én egy ilyet biztosan lapátra küldenék! Ne akkor csorgassa már a nyálát, ha Te is ott vagy mellette! Istenem, de tapló az a pasi!

#133490-es súgás: Pár éve én is olyan szerkókban feszítettem, amitől ész megállt, de a pasik kurvára nem érdekeltek, gyűlöltem mind, csak annyit akartam, hogy csorogjon a nyáluk, úgyis abszolút esélytelenek, tudják meg, hogy nem lehet mindenkit megkapni! Élveztem az elismerő pillantásokat. Aztán egyszer csak elmúlt az egész. Kirívó szerkó vagy se, két évig mentem minden buliból egyedül haza.

Afrojack: Ha a nők megnéznek egy pasit, az nem ugyanolyan, mintha a pasik néznének meg egy nőt. A pasi nem miniszoknyában lesz valószínűleg. Tehát az ő testük takarásban van, míg a nők kitesznek mindent, így van mit bámulni!

A hét szexkérdése: Baj, ha a férfi más nőt is megnéz?

 

„A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?
„Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?”
Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top