Szex

A hét szexkérdése: Hogyan iktathatók ki a párunkra tapadó nők?

Mit tehet az ember lánya, ha párjára csak úgy tapadnak a nők? Olvasóink segítségével próbáltuk felkutatni az ideális megoldást.

“A párom kifejezetten jóképű, vonzó férfi. Fürtökben csüngenek rajta a nők. Nekem már elegem van, hogy állandóan versenyképesnek kell lennem, mindig van valaki, aki nyomul rá…” – a Nők Lapja Café titokfalára rendszeresen érkeznek olyan súgások, melyben női olvasóink arra keresik a választ, hogy a párjukra tapadó exbarátnőket, havernőket hogyan lehetne hatásosan és pláne örökre kiiktatni, illetve az ilyen helyzeteket hogyan lehet tartással elviselni. A hét szexkérdése sorozatunkban olvasóink válaszaiból szemezgettünk:

A hét szexkérdése: Hogyan iktathatók ki a párunkra tapadó nők?

 Grafika: Dániel András

Pasi: Szerintem szó sincs megcsalásról. Az, hogy a pasid jó pasi és kell másnak is, az egy dolog. Biztosan jó érzés flörtölni, de mégis téged választott. Legyél rá büszke! Nem kell mindenben a legrosszabbat látni. Ha mégis bánt valami, akkor azt vele beszéld meg.

Súgó: Ő azt mondja, abszolút nem érdekli senki más. De ez a sok kurva, akit nem érdekel, hogy foglalt a párom, pofátlanul nyomulnak, még éjszaka is írogatnak a nők a munkahelyéről, és ez kiborít. Ilyenkor jelenetet rendezek sajnos, ilyen a vérmérsékletem. Ezek a nők fognak elmarni a párom mellől.

#116378-as súgás: A pasi nem oda megy, ahol szeretgetik, hanem onnan menekül el, ahol baszogatják. Ha megunja a kis jeleneteidet, akkor ő lesz a szemét. Ó, milyen tipikus!

#116389-es súgás: Próbáld magad moderálni, túllépni ezen. Én elhiszem, hogy nagyon nehéz, meg idegesít, de ha nem tanulod meg kezelni a helyzetet, rosszul járhatsz valóban. Ez a megszoksz-megszöksz tipikus esete. Ha nem bírod, akkor lépj ki. Fölösleges mindkettőtöket kiidegelni.

mia: Én is ebben a cipőben járok… A barátom jóképű, sikeres, okos… bomlanak érte a szebbnél szebb nők! Eleinte én is féltem, hogy majd elhagy, de azóta már százszor bebizonyította, hogy én kellek neki és szeret.

#116910-es súgás: Én sajnos nagyon nehezen tudom a féltékenységemet leküzdeni, pedig tudom, hogy őrülten szeret, és gyakorlatilag is lehetetlen, hogy megcsaljon. De elég, ha valaki megbámulja a barátomat, már fortyogok. A helyzetet csak az enyhíti, hogy ő is nagyon féltékeny. Jobb pillanatainkban nagyot szoktunk röhögni magunkon…

#117820-as súgás: Én azt mondom, nyugodtan várd be valahol az egyiket és tépd meg. Az ilyen csajok, ha te csak ránéznél véletlenül az ő kedvesükre, tuti gondolkodás nélkül megtépnének, szóval ne legyenek gátlásaid.

Csak egy jó barát! Persze!

“A szerelmem most épp egy másik nővel van koncerten, aki a »barátja«. De a lányról süt, hogy nem barátként tekint rá. Ilyenkor valahogy az idő ólomlábakon jár, én pedig az őrület határán” – írja egy másik olvasónk. Jöjjenek az olvasói reakciók!

#166221-es súgás: Ez durva, a csaj szerintem csak a megfelelő alkalomra vár és lecsap. Vigyázz vele, mert lehet, hogy a párod még nem érdeklődik iránta, de a csaj szépen el fogja érni, és beférkőzik, beédesgeti magát, tudjuk, milyenek a női praktikák. Én a helyedben helyreraknám a csajt! Az én párommal ilyet nem csinálhat senki, mert széttépem!

#166224-es súgás: Szerintem a pasinak kellene éreznie, hogy hol a határ. Nem is értem, hogy az ember hogy nem érzi, hogy ezen fordított esetben bizony ő is kiborulna. Ha pedig nem, akkor ott nincsenek valódi érzések. Én nem mondom, hogy a féltékenykedés együtt jár a harmonikus párkapcsolattal, de ha minden okés két ember között, akkor igenis foglalkozom azzal, hogy a másiknak mi esik rosszul és mi nem.

#166233-as súgás: Az oké, hogy a srác úgy próbálja előadni, hogy ez csak barátság, de ahol az egyik fél többet érez, az már nem az! Ez a gond. És nem neked kéne “tiltani”, hanem önmagától azt mondania a pasidnak, hogy “oké, nem megyek el vele kettesben sehova a körülményekre való tekintettel”. Ennyi. Itt a pasid a sáros egyértelműen, ezt neki kellene helyén kezelni.

súgó: Tény, nem örültem neki, amikor a csaj elhívta magával (vannak lány barátai, akiket én is ismerek, de azoknak pasijuk van, szerelmesek stb. így nincs okom aggódni emiatt), de ez a lány a jelenlétemben flörtölt vele. És szóvá is tettem, hogy nem örülök annak, ha elmegy vele, de hát mit tehetnék? Nem kötözhetem le, mondván hogy otthon tartsam. Az nem is én lennék. Szóval nem könnyű a helyzetem, mert ha nem engedem, abból csak vita lesz, viszont ha engedek, akkor is én készülök ki idegileg.

#166228-as súgás: Na igen, az a baj, hogy ez már nem barátság. Én a pasidat nem értem igazából, hogy ezek után miért próbálja neked ezt így tálalni. Ha én tudom, hogy rám van kattanva valaki, de én nem, illetve párkapcsolatban vagyok épp, és tudom, hogy nem lesz semmi, akkor nem megyek közös progira, pláne nem a párom nélkül. Mert oké, hogy vannak külön programok, mi is eljárunk külön is, de ez teljesen más tészta, mert mi valóban a barátainkkal tesszük ezt, nem pedig “riválisokkal”.

#166381-es súgás: Őszintén, ha a pasim arra érezne ingerenciát, hogy csajjal menjen koncertre kettesben, akkor elgondolkoznék és valószínűleg dobnám. Mert menjen egyedül vagy haverokkal, de ne édes kettesben egy csajjal, aki még nyomul is rá. Szerintem. Ennyire nem lehet balek, hogy nem veszi észre a csaj szándékát.

#167126-os súgás: Nem hiszem el, hogy csak úgy ártatlanul elmentek barátkozni. Egy hetero pasi nem megy el csak úgy koncertre kettesben egy nővel. A pasik nem akarnak beszélgetni a csajokkal, csak annyit, amennyi ahhoz kell, hogy lefektessék őket.

#167251-es súgás: Elmeséltem ezt a barátomnak, és egy férfi is azt mondja, hogy ez nem normális. Egyáltalán, ha van párja, ne vágyjon lány barátokra! Max a barátnőjére! Ő azt mondta, hogy ő nem ment volna, ha én tanultam volna, akkor este meglep inkább egy vacsival, ezért inkább visz magával ilyenekre, még ha mondom is, hogy nyugodtan menjen, meg kanparti inkább, de ott is a társaságban mindenkinek van barátnője. Szóval itt valami nem kerek!

A hét szexkérdése: Hogyan iktathatók ki a párunkra tapadó nők?

 

Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
“Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top