Szex

Pasiszótár: “Nem akarlak megismerni!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme a Pasiszótár következő példamondata!

Kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, mégsem lehet semmi köztünk, mert mindketten foglaltak vagyunk… Pasi: „Nem akarlak megismerni! Már így is túlságosan benne vagy az életemben, a fejemben.” A kérdésem, hogy lehet ennek az az értelmezése, hogy „kezdek beléd szeretni”?
Nagyon köszi! –
A lány

Pasiszótár:

 

És a fordítás

Miért érdekel? Hiszen pasid van, nem? Fordítsuk le először a kérdést, az mindig jó móka! „Kedves Pasiszótár! Van egy pasim, de most nem róla kérdeznék, hanem egy másik pasiról, aki azt mondta, hogy nem akar a pasim lenni, mert már majdnem a pasim. Lesz teljesen is az? Kösz.”

Nyilván érdekled őt, nyilván akár lenne is a pasid. Ennek a „Nem akarlak megismerni!” szövegnek a női megfelelője kb. a „Jaj, ne, ezt nem szabad!” – összekulcsolt kezekkel a férfi nyaka/dereka mögött…
A leveledet több héttel ezelőtt kaptuk (sorry a lassú reakcióért, elég telített a postánk…), azóta valószínűleg már minden megtörtént köztetek, ami képes a legkomolyabb kételyeket is eloszlatni „rajongás” témakörben, úgyhogy értelmezési feladatom nem hiszem, hogy maradt.

A kérdés, hogy mi lesz ezután? A nem jó helyzet az, ha nem egyforma mértékig vagytok elkötelezettek meglévő kapcsolatotok – és így a másikkal való elképzelt kapcsolat – iránt. Ha mindketten „komolytalan kapcsolatot” vártok ettől az új viszonytól, az tiszta sor, néhányszor még elgáncsoljátok egymást, aztán szép lassan elfelejtitek egymás nevét és telefonszámát. Esetleg mindketten tudjátok, hogy na ez az, amire vártatok, és mindketten léptek (ki), és boldogan éltek, amíg meg nem csaltok.

De ha egyenlőtlen a küzdelem, mert mondjuk a te kapcsolatodat szép lassan felőrli a másik pasi iránti rajongás, ő viszont a helyzet súlyát felfogva visszatántorog mit sem sejtő régi macájához, az csúnya szappanopera-jelenet. Szóval csak azt akartam mondani, hogy én a helyedben a meglévő kapcsolatomon gondolkodnék, nem azon, hogy milyen füstjelek jönnek egy távoli, foglalt házból.

Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban, de addig is szemezgess a szótár korábbi segélykiáltásai között!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top