Sztárok

Courteney Cox kiteregeti a szennyest

Nem engedik a Jóbarátok tévésorozat színészei, hogy a nézõk elfeledjék õket. Elõbb-utóbb szinte mindegyik szereplõ feltûnik valahol. Courteney Cox rajongói örülhetnek, hisz az egykori Monica sorozatterve zöld lámpát kapott.

Új sorozat a régi férjjel





A Dirt (Mocsok) című sorozat egy bulvárlap szerkesztőségének mindennapjait mutatja be. Courteney Cox az FX Network filmstúdió kedvéért tért vissza a képernyőre és vállalta el a Dirt című sorozat főszerepét úgy, hogy a színésznő és férje, David Arquette executive producerként is közreműködnek a projektben.

Courteney az eddig játszott karaktereivel ellentétben egy kegyetlen, szenzációhajhász hetilap szerkesztőjét, Lucy Spillert személyesíti meg. A sorozatban Lucy igyekszik az olvasók elé tárni a hollywoodi hírességek szennyesét, és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza: hatalmában van a képesség, hogy befolyásolja hírességek életét a magazinban megjelenő cikkek révén. Célja, hogy az olvasók elé tudja tárni a hollywoodi hírességek szennyesét. A szerkesztőnő mesterien használ fenyegetéseket és manipulálja a történéseket, hogy előásson piszkos dolgokat, egy leleményes paparazzo által támogatva. Ami a műsort eredetivé teszi, hogy Cox állítólag a barátaival a civil életben is megtörtént eseteket használt fel a sorozathoz, természetesen név nélkül.

Jóbarátias forgatás

A volt Jóbarátok – akik az életben is a legjobb barátnők –, Jennifer Aniston és Courteney Cox az új tévésorozatban ismét bemutathatták egészen szoros kapcsolatukat. Jennifer ezúttal azonban korántsem kerül olyan jó viszonyba Coxszal, mint a Jóbarátokban, ugyanis éppen egy rivális lap szerkesztőjét játssza el. S bár még a magyar közönség előtt el sem csattant, máris a figyelem középpontjába került a két színésznő csókja, amely majd a tévésorozat első szezonjának utolsó részében lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top