Sztárok

Férfi sztárok a kés alatt! – fotóval

Orrplasztika, zsírleszívás, szemfelvarrás és botoxkezelés… Hollywood szívtiprói közül százak próbálják titokban szebbé, fiatalabbá varázsoltatni magukat. De mekkora sikerrel?

A férfiak manapság jóval többet tesznek a külsejükért, mint korábban: nem dohányoznak annyit, rendszeresen mozognak, arckrémeket és különféle pakolásokat használnak. Kiváltképp a mozivászon hősei, akiknek muszáj megfelelniük a rajongók és saját maguk elvárásainak. Ám úgy tűnik, vannak, akiknek már ez is kevés: a sztárok az utóbbi években egyre kevésbé titkolják, ha plasztikai sebészhez fordulnak egy kis szépítőműtét miatt.

Burt Reynolds sokáig állította, hogy a fogorvosi kezeléseken kívül semmilyen más beavatkozásra nem hajlandó. Majd miután éppen egy plasztikai magánklinikáról jött ki, lencsevégre kapta egy lesifotós, az arcán tele kötésekkel és ragtapaszokkal. A fotók megjelenése után már nem tudta tovább titkolni, mitől is változott meg annyira az arckaraktere. Az biztos, a színészre alig lehet már ráismerni.








Burt Reynolds

Michael Jackson arcán talán nem is találunk olyan pontot, amelyhez ne értek volna még hozzá a plasztikai sebészek. Első műtéte egy orrműtét volt, mivel úgy gondolta, hogy orra nagy, és túlzottan is hasonlít a családtagjaiéra. Aztán kreol bőrű emberből fehér bőrűvé változott, majd ismét megműttette az orrát, állát, füleit, arccsontjait és még ki tudja, melyik testrészét.








Michael Jackson

Mickey Rourke, az elfelejtett sztár, aki valaha a legnagyobb ígéretek közé tartozott, a nyolcvanas évek egyik legemblematikusabb színésze volt, akit az új Robert De Niróként emlegettek – aztán mégis alig lett belőle valaki. Elszúrta, az alkohol és a drog mellett egyben a plasztikai sebészet egyik korai áldozata is. Kár érte. Az egyébként nagyon jó színész mára furcsán néz ki, és teljesen kifejezéstelen lett az arca.








Mickey Rourke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top