Sztárok

Woody Allen megszerette Budapestet

A szívébe zárta Magyarországot a Budapesten koncertezõ Woody Allen: mint utólag kiderült, állítólag soha nem játszott még akkora tömeg elõtt, mint amekkora a Papp László Sportarénában fogadta.

A neves író, színész-rendező több ráadást is adott a koncert után, és csupán percekkel a hosszú tapsot követően ment le a színpadról. Az énekesnek már a reptérről jövet megtetszett Budapest, egyes információk szerint még a koncert napján, este tovább akart utazni, ám meggondolta magát, és itt éjszakázott az egyik luxusszállodában a családjával.







Woody Allen megérkezésekor felesége és két gyermeke társaságában tíz percre beugrott a Puskin moziba is, és személyesen köszöntötte új filmje, a Kasszandra álma díszbemutatójának közönségét – olvasható az Origón. A fantasztikusan sokoldalú színész-rendező a maga egyszerűségével elmondta, hogy bár nem sokat tud Magyarországról, Orson Welles egyszer mesélt neki arról, hogy Budapest a második világháborút megelőzően Európa legizgalmasabb városa volt, amely még Párizson is túltett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top