nlc.hu
Sztárok
Mr. Big apa lett!

Mr. Big apa lett!

Folytatódik a hollywoodi baby boom: a Szex és New York sztárja apa lett. A Mr. Biget alakító Chris Nothnak és párjának kisfia született.

A Szex és New York sztárja 53 évesen apa lett. Chris Noth barátnője, Tara Wilson kisfiút szült. A People magazint a sorozat sztárjának sajtóügynöke tájékoztatta az örömteli hírről. Az Orion Christopher Noth névre keresztelt fiúcska pénteken reggel jött világra egy Los Angeles-i kórház szülészetén. A mama és a baba jól vannak, mindketten egészségesek, és természetesen az egész család repes az örömtől.








Chris Noth

A Mr. Biget alakító Chris Noth csak a Szex és New Yorkban kötelezte el magát nehezen. A való életben már 2002 óta boldog kapcsolatban él a ma már szintén színész barátnőjével, Tara Wilsonnal. A pár egy New York-i bárban találkozott először, ahol Tara akkor még felszolgálóként dolgozott. A Frame of Mind című független filmben már közösen szerepelt a pár, Noth egy újságírót alakít, míg Tara egy kisebb szerepben tűnt fel.


„Nagyon-nagyon örülök Chris boldogságának. Mindenekelőtt azért, mert úgy gondolom, hogy nagyszerű apa lesz. Talált egy csodálatos hölgyet, akivel most családot is tudott alapítani. Úgy érzem, tökéletes az időzítés: most lett teljesen kész a dologra” – nyilatkozta Sarah Jessica Parker, aki Mr. Big filmbeli szerelmét, Carrie Bradshaw-t alakítja.


Egyébként Noth és a négy főszereplő színésznő már befejezte a Szex és New York című film forgatását, éppen a vágási munkálatok zajlanak. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top