Sztárok

Gwyneth Paltrow újra babát vár?

Az amerikai sajtó legújabban arról spekulál, hogy Gwyneth Paltrow ismét gyermeket vár. Ha pedig ez így van, akkor bizony az Oscar-díjas színésznő nagy visszatérése egyelőre várat magára.

Nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy szívesen esne ismét teherbe, jóllehet volt szó korábban az örökbefogadásról is. Egy újabb terhességgel a színésznő adózna 2002-ben, rákbetegségben elhunyt édesapja emlékének is. „Az édesapám egyszer azt mondta nekem, hogy az egyetlen, amit az életében megbánt, hogy csak két gyermeke született, és nem több.”

A színésznőnek és párjának, Chris Martinnak eddig két gyermeke született: egy kislány, Apple és egy kisfiú, Moses. Bár a párról folyamatosan keringenek olyan pletykák is, melyek szerint a szakítás szélén állnak, más források szerint, a harmadik baba után nem zárják ki az örökbefogadást sem.

Kérdés, hogy ha a hír igaz, a színésznő mennyire fog megbirkózni egyedül a terhességgel, majd a három gyerkőccel, miközben párja folyamatosan turnézik a zenekarral. A Coldplay ugyanis június közepén mutatta be új nagylemezét Viva la Vida Or Death And All His Friends címmel, melyet szeptember 23-án Budapesten is bemutatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top